basakc36 huysuz__ şu an bebişim 23 günlük iki saatte bi uyanıyor bu hep böyle mi olacak diyorum çok uykusuzum 🥲 şu an annemdeyim evime geçince ev işlerini nasıl yapıcam diyorum 😂
huysuz__ basakc36 😂😂😂geçecek endişe etme, bi iki hafta sonra 3-4 saatte bi emzir gece uykusunda, 4-5 aylık olunca da 1 kez beslemek yeterli oluyo zaten.. git gide azalacak yani, asıl dert ek gıda dönemi😅
myangelson basakc36 işte o yüzden ev işlerini yapmak yerine uyuyun diyorlar ama pek bana göre değil bu durum batar bana işler. Benim bebeğim yok 2 sene önce kaybettik o yüzden bilemiyorum nasıl devam eder. Nasipse Mart’ta doğum olacak Rabbim salgikla kucağımıza almayı nasip etsin o zaman deneyimlerim artık
basakc36 myangelson rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 önemli olan sağlık her şey hallolur
Fundaaaaa basakc36 tahin 🥳 ben 2. Bebeğimde full tahinle çoğalttım sütümü sade dondurma üstüne tahin dökerek yedim birde hep kilo alıcam diye düşünüyordum meğersem tahin yağ yakıyormuş 😂 hem süt yaptım bebeme hem kilo verdim mis gibi
nur53___ Htccndn insallah artar emzirfikçe bende yok diyodum gögüalerim yumusadı diye varmıa benşm hanfendimiz gögü yumusuyo dıye ucunu begenmıyormus megerse açken nineronu alıyor hemde nasıl
Htccndn nur53___ İnşallah canım ya benimde göğüslerim yumuşak oğlum tutuyor maşallah birde çekiyorki 😂 süt dolu olsa sömürür memeyi herhalde 😂
Minnaksever basakc36 hiç bir yiyecek bana yaramamisti bol su bol uyku bol emzirme ve Solgar brewers yeast vitamini öneririm
68pembemavi01 Htccndn bende şimdilik günde 1 defa 10 damla suya damlatıp içiyorum oyle ileriki zaman da çok içerim de Şimdilik kucuk ya o yuzden canım
Htccndn 68pembemavi01 Yaa seninkide mantıklı canım bana hiç öyle söylemediler ben direk o şekilde içtim vallaha 😂
eylulus basakc36 kuru dut, kuru incir bol su ve uykunun faydasini goruyo gibiyim uyku haric uyuyamiyorum pek ama uyudugum bile kar sutum oluyi
1aleyna_ Htccndn merhaba bestlak damlayı ne zaman kullanmaya başladınız acaba 32 haftalığım ben şuan doğumdan sonra mı başladınız önce mi namını çok duydum bu damlanın
Htccndn 1aleyna_ Doğumdan hemen sonra başladım canım istersen sende doğumdan sonra başla çünkü hemen faydası oluyor yani ben hemen faydasını gördüm