Gunduzanne
Üzüm kavun karpuz pirinç havuç ve patatesi hayatınızdan çıkarın. Ben de 28. Haftadan beri diyet ve insülin yapıyorum. Her öğünde yoğurt veya ayran ve salata limonsuz kesinlikle yiyin. Ben artık salatadan sıkıldım sadece yağsız tuzsuz kıvırcık yiyorum. Pişmiş domates benim şekerimi yükseltiyor mesela yemekleri sadece salçalı yapıyorum. Kahvaltıda haşlanmış yumurta yağda yok. Ara öğün kuruyemiş kavrulmuş olmamalı çiğ badem veya çiğ fındık. Ama fındık ta çok yendiği zaman ishal yapıyor iki gün badem bir gün fındık yiyorum ben. Yemek saatlerini düzenli yapıp 3 ara 3 ana öğün yaparsanız toparlarsınız. Her yemekten sonra son lokmayı yer yemez evde 15 dakika yürüyüş en etkilisi o oluyor ben de yürümezsem şeker tavan yapıyor. Besin değeriniz düşeceği için her gün mutlaka ya et ya da tavuk yiyin. Ben genel de öğlen sebze yemeği akşam et veya tavuk yiyorum.Bunalacaksınız ama bebek için direnmek zorundasınız. 2 aydır günde 3 kere yemek yapıyorum. Eşime ayrı kendime ayrı. Vardır rabbimin bir bildiği diyorum. Çok şükür bugünümüze. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın.