Bensuy asyya1_ sizin haftalarinizda o kiloyu almistim ben ve ikiz de degilim uzulmeyin bence cok fazla almamissiniz ikiz gebelige gore
Htccndn Bensuy Rica ederim canım ne demek verirsin canını sıkma gerçekten bu arada ben yorumu eksik yazmışım 2 kilo değil 5 kilo almıştım 78 kiloyla hamile kalıp ilk aylarımda mide bulantım çok olduğu için 75 kiloya düşmüştüm bunuda yazim dedim yanlış birşey olmasın ☺️
Hunilianne222 Bensuy 55 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gitmiştim bende çalışıyordum hep Fast food makarna tarzı beslendim şimdi kendime kızıyorum gereksiz çok kilo alıp çatladım yapabiliyorsanız karbonhidratı kesin gerçekten bebeğe hiç faydası yok direk size geliyor kilo olarak verme kısmına gelirsek ben doğumdan 1 sene sonra 52 kiloya düştüm tek yaptığım bebeğimi bol bol emzirmekti birde 3 ay pilatese gitmiştim
Bensuy Hunilianne222 o kadar haklisiniz ki elimden geldigi kadar kesecegim bundan sonra ne kadar az alirsam kar bana sonucta ama umut oldunuz en azindan dogum sonrasi pilatesi dusunuyordum ben de tesekkur ederim 🙏🏻
Brgmde Srp53 protein fazlı beslenelim bence ve günde üç öğün. Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şeklinde
Srp53 Brgmde kahvaltıyı zaten 11 gibi yapıyorum inanın 6da uyandığım halde acıkmıyorum. Hazımsızlık mı var anlamadım zaten çok yiyen biri değildim ne mide bulantısı oldu ne başka bir şey ama yine de iştahım yok.
Elfelf475 Bensuy daha nerdeyse yolun yarısındasınız. Tok tutan besleyici şeylere bakın. Kinoa, chia tohumu, muz, kefir, badem, bol salata, ekmek yerine destekleyici şeyler yiyip hamur işini tamamen bırakın.
Cerosss1 Bensuy Ya takma bence bende kilo almadım diye takıyordum ama önemli olan bebeğin kilosu sağlığı iyi olsun öncelik İnş doğumdan sonra verirsin
Simya2810 Begm_01 sabahları mutlaka yumurta ya da yulaf çok tok tutuyor. Ara öğünlerde kuruyemiş. Bol bol salata ve yeşillik verdi. Makarna pilav yok. Pilavı basmati pirinç ile yapabilirsiniz. Bunlar yerine karabuğday ya da bulgur pilavı yiyebilirsiniz. Genelde köfte tavuk ve salata ağırlıklı öğle ve akşam yemekleri. Tabii ki arada kaçamaklar yapıyorum. En azından kilo almadım diye seviniyorum.
gezentianne Begm_01 Online görüşebilirsiniz tüm türkiyedekilerle. Listeler kişiye özeldir neyi yiyosn neyi yemiyoesn soruyor zaten. Kaçta uyanıyosn kaçta yatıyoesn hastalıgın var mı hepsi belli. Boyuna kilona yaşına göre alman gereken proteim miktarı hepsi hesaplanıyor
Asdfg2113 Busra-0760 Verilir ya sonrasında zaten bi kere bi koşturma içinde olucaksın yani yan gelip yatamıycaksın ki sorumluluğun olucak imkansız gibi bişey kilo verememek en azından kendimi boyle avutuyorum 😂😂😂
Simya2810 Bensuy valla açıkcası bende kaçamak yapıyorum. Birde serklajlıyım yürüyüş vs de yasak. Ama en azından bundan sonra bebeğe kilo alıp kendime almak istemiyorum. Bakalım inşallah istikrarlı ilerlerim
Happy-melek1997 Bensuy canım herkes bir değil ki bende 30. Haftama girdim 80 82 falan oldum 65le hamile kaldım söylediğim zaman insanlar inanmıyor göstermiyorsun diye doğumdan sonra illaki verilir hepsi olmasa bile bir miktar gider geriside bebek emer sen dikkat eder çabalar verirsin bebeğin sağlıklı olsun kiloyu bu şekilde takarak kendini yıpratma ben evdeyim çalışmıyorum bende de şeker çıkmadı çok şükür yemek yiyorum istediğimi yiyorum bebeğim sağlıklı önemli olan o benimde şişti bacaklarım ellerim davul gibi oluyor ama bi haftadan sonra zaten sen yemesen bile kilo alıyormuşsun çünkü bebek daha çabuk büyümeye başlıyor kilosu falan artıyor ödemler başlıyor merak etme
gezentianne Begm_01 Bana mesela sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmek yazdı kesmeyeceğiz dddi ama hamırişi poğaça börek makarna vs şimdilik yok. Sabahları mutlaka 2 yumurta.Zaten gündüz proteini iyi alınca akşam saldırmıyorsunuz :( Günde 7 bin adım 3 lt su ileriki haftalarda günde 10-12 bin adım dedi şuan 9 haftalıgım. Her hafta değiştireceğiz listeyi
Simya2810 Begm_01 yulaf yersen ekmek yok o önünde. Diğer öğünlerde tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 dilim
PinkBerryy Zeycannn Hayır ben yaptırmadım. Şeker ölçüm cihazı aldım 1 hafta boyunca sabah öğle akşam açlık tokluk değerlerimi kontrol ettim ve not aldım, doktoruma gösterdim doktorum şeker yüklemeye gerek yok gebelik şekerin var dedi.
Begm_01 _Ebrukaracan06_ sanırım ben 80 falan kaldım bakalm çok kilo almak istemiyorum ne olacak bakalm yürüyüş falan yapmayı düşünüyorum