TugceOrak Rumeysacosarr aşkım ben regl tarihimden 1 hafta önce her gün yapmıştım manyak gibi 😀 Beklenen reglime 2 gün kala pozitifi gördüm. Olması gereken aslında regl tarinin beklenmesi ama 2-3 gün önce de gebelik varsa pozitifi görüyoruz
gamzebngaa_dmr Rumeysacosarr erken gebelik testi 5 yada 6 gün kala gösteriyor benim çok silik böyle gözle zor görünüyordu 3 gün kala tekrar yaptım bu sefer tam belli oldu
Neslihan98 Rumeysacosarr Adet günüme 6 gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kan verdim beta 72 çıktı
Rumeysacosarr TugceOrak erken gebelik testimde 6 gün öncesine kadar öğrenebileceğimiz yazıyor ahahahah ama herhalde çıkmıyor 😀
TugceOrak Rumeysacosarr ben de hep erken test yaptım zaten 😀😀 Ama 2 gün kalıncaya kadar çıkmadı kuzum
Duru_03 Rumeysacosarr ben reglime 6 gün kala idrar testiyle öğrendim aynı gün kan verdim beta 46 çıktı yani 6 gün öncesine kadar sonuç görülebiliyor 🥰
TugceOrak Rumeysacosarr aldığın markaya göre değişiyor 😀 Ben toplam 11 test almıştım nasılsa her gün yaparım diye pahalı olandan almamıştım ondan belki de bu kadar geç çıktı 😀 Ya zaten aslında erken öğrenmek iyi bişey de değil zaman geçmiyor bir türlü 😀
Mak95 Şuan adetim 3 gün gecikti ve elimde erken gebelik testi var. Biraz daha beklesemmi yoksa yapsam çıkarmı diye ikilemdeyim 🤦🏼♀️