Neslihan98 Rumeysacosarr Adet günüme 6 gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün kan verdim beta 72 çıktı
Mak95 Şuan adetim 3 gün gecikti ve elimde erken gebelik testi var. Biraz daha beklesemmi yoksa yapsam çıkarmı diye ikilemdeyim 🤦🏼♀️
Burcu__0506 Bat 9 2 defa test yaptm pozitifi görmüştüm ama emin değilim o yüzden bekliyorum 4ü gibi kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı ? Daha önce 10 gün kala betama baktırmıştım 0.100 çıkmıştı , adetim 1 gün gecikti 10 ile öğrenmiştim hamile olduğumu
abbasova14 Nilayy95 Nilayy95 ya bende az önce yaptım 5 gün var daha hayali bir şey çıktı çıktımı çıkmadımı emin değilim 👀yarın sabah yapıcam regli olana kadar sabır yok😂
Yaprakunallar Prodoctor ile test yaptım 4gün kala negatif çıktı sizce pozitife dönme ihtimali varmı bat 2 adet olacakmısım gibi his var kasıklarda rahmimde
Rumeysacosarr Yaprakunallar adetle gebelik belirtileri çok benzer canım tekrar erken gebelik testi alıp yap istersen
diyarnursezer Rumeysacosarr reglime 4 gün kala kanda bile negatif çıktı😃 bir gün gecikince beta 57 çıktı
Kraas diyarnursezer merhaba kanda 4 gün kala negatif çıktı dediniz ya evde test yaptığınızda bu sürede çift çizgi gördünüz mü benim bat 5 dün silinti bugün birşey yok