Burcu__0506 Bat 9 2 defa test yaptm pozitifi görmüştüm ama emin değilim o yüzden bekliyorum 4ü gibi kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkar mı ? Daha önce 10 gün kala betama baktırmıştım 0.100 çıkmıştı , adetim 1 gün gecikti 10 ile öğrenmiştim hamile olduğumu
abbasova14 Nilayy95 Nilayy95 ya bende az önce yaptım 5 gün var daha hayali bir şey çıktı çıktımı çıkmadımı emin değilim 👀yarın sabah yapıcam regli olana kadar sabır yok😂
Yaprakunallar Prodoctor ile test yaptım 4gün kala negatif çıktı sizce pozitife dönme ihtimali varmı bat 2 adet olacakmısım gibi his var kasıklarda rahmimde
Rumeysacosarr Yaprakunallar adetle gebelik belirtileri çok benzer canım tekrar erken gebelik testi alıp yap istersen
diyarnursezer Rumeysacosarr reglime 4 gün kala kanda bile negatif çıktı😃 bir gün gecikince beta 57 çıktı
Kraas diyarnursezer merhaba kanda 4 gün kala negatif çıktı dediniz ya evde test yaptığınızda bu sürede çift çizgi gördünüz mü benim bat 5 dün silinti bugün birşey yok
Elif7723 Rumeysacosarr benim kaset testler gösterdi erken gebelik testini hiç tam pozitif görmedim kaset testi 3 gün kala yaptm ve gayet belliydi
Yaprakunallar Rumeysacosarr suan kasıklarım tuhaf ve rahim çekilmesi var canım yanıyor resmen adetim gecikirse test yapıcam bata4kala negatif görünce o gün yataktan çıkmadım çok üzüldüm çünkü
Mavili1480 Rumeysacosarr İlk hamileliğimde reglime 4 5 gün varken kaset teste çok belli silik çizgiyle öğrenmiştim
Nilayy95 abbasova14 ben 12 gün kaladan beri yapıyorum 🙈 Prodoctor kullandım hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı. 7 gün kala yaptım dümdüz bembeyaz çıktı 😂yarın yapmıcam dedim ertesi gün yani 6 gün kala bir daha yaptım çoook az flash ile tuttuğumda beliren silik çizgi çıktı gittim kan vermeye beta 18 çıktı 😍 adetime daha 2 gün var ama hergün test yapıyorum günden güne koyulaşıyor.
abbasova14 Nilayy95 ya ne güzel maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏🏻benimde 4 gün var elimde 2 test kaldı 😄birini yarın birinide regli günü yapıcam
abbasova14 Nilayy95 kan verdiniz mi acaba. Ben verdim 88 çıktı sizinle günlerimiz yakın normal mi acaba. Reglime daha 2 gün var
Duru_03 Rumeysacosarr ben reglime 6 gün kala idrar testiyle öğrendim aynı gün kan verdim beta 46 çıktı yani 6 gün öncesine kadar sonuç görülebiliyor 🥰