Denizpak Hka_hilal sen yinede kendini çok uykusuz bırakma bebek doğunca zaten uykusuz kalacağız ona sakla biraz 😁🥰
Denizpak Ebbruc ahaha bence hepimiz uzun uzun bakarız zor olan şeyler daha kıymetli olur millet 1 düşüyorsa biz 10 düşeriz üstüne gibime geliyor , 😁 bu arada valla senin ki tam ayın sonunda gelirse olay olur 😁😁
Tomucuk12 @ Denizpak “Denizpak”#p34477903 evet kuzum zaten tüm uygulamalara bakarsan sen şu anda 36’nın içindesin e-e nabızda da öle gozukuyor 35 bıtmıs 36 nın 3 gunundesın
Denizpak Tomucuk12 evet gördüm uygulamada da ben 35 sem 35 dedim 36 .haftadayim da doktor hep bana kaçıncı haftaysa gününe kadar soruyor ben ondan dolayı neyse o haftayı söylüyorum 😁
Denizpak Hka_hilal uyursun uyursun bebisi gör biraz rahatla kafa rahat olunca uyuyorsun da yoksa uyunmuyor bende pek yatamiyorum da bazen bayılıyorum 😁
Hka_hilal Denizpak doktorlar öyle takip ediyor kuzum. Ben de senin gibi doktora öyle söylüyorum. Zaten son adet tarihi kayıtlı ya sistemde ben söylemesem de gittiğimde adımı giriyor ultrason ekranına 32+6 şeklinde geliyor
Tomucuk12 Denizpak Ben de öyle gerçi biraz erken erken gidiyor gibi oluyoruz böyle de ay biz de erken gidelim yani bu kadar yaşadığımız şeye ne yapalım moralimiz düzeliyor😂😂😂😂
Mery6619 Denizpak amin amin Rabbım bütün gebelerin sağlıcakla vaktinde kucaklarina almayı nasip etsin yavrularını 🤲
Mery6619 Hka_hilal amin inşallah Rabbım sizlerede vaktinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🌸🤲
Denizpak Hka_hilal işte ben ondan alıştım herhalde günü güne söylüyorum yoksa tabi hafta olarak sizin dediğiniz doğru 🥰 kafa rahat bizim anca dogurunca olur 😁