Tuje16 emel16 tetenoz aşısı ne gibi doğumu tetikleyebilir ki çoğu kişi olmuştur bence burda teyikleyici olduğunu düşünmüyordum
emel16 Eliif95 evet başka sıkıntı olmayınca bende bişe çıkacağını düşünmüyorum ama tabi doktor mendiyecek bakalım, onların baz aldığı şeyler bazen başka şeyler olabiliyor,, bakalım hayırlısı yarın gidip öğreneceğiz
Tomucuk12 emel16 yok kuzum daha almadım cuma 35’e giriyorum ama doktorlar tabi hep bir hafta geriden geliyor😂😂😂 Herhalde bir hafta on güne kadar almış olurum
emel16 Tomucuk12 hadi hayırlısı bakalım az kalmış 🤗 bende bugün kontrol günüm heyecanla saatimi bekliyorum:) bu hafta serklajdan sonraki en Öok hareket halinde olduğum haftaydı özellikle şu son 3-4 gündür , bakalım ne çıkacak bugünkü kontrolden
gamz_1e Kızlar 35+6 dayım silinmem ve 1.5cm açılmam varmış serklajm alınacak hemen doğum olur mu bilmiyorum bana dua edin🥺
emel16 gamz_1e hiç bilmiyorum arkadaşım ama olsaydı almazdı doktor heralde neden alıyor başka bi sorun olduğundan mı yoksa zamanı geldi alalım artık mı dedi
Denizpak gamz_1e geçmiş olsun benle aynı haftadasin nasıl silinmiş bı anda mi inmiş rahim ağzı yok alınınca biraz bekliyor diye biliyorum bize de haber et olur mu 🙏
Huzurluve gamz_1e geçmiş olsun canım haftan gayet iyi tedirgin olma bu haftalara kadar gelmişsin şükür. Hastanede sıkı takiple 1 hafta daha dayansa yeter
emel16 Hka_hilal bende hiç öyşe saymıyorum garanti hafta gün olsun kafamda diye hep uygulamadakini söylerim biri sorunca bile :) 29+4 im bugün mesela :) @Tomucuk12
Hka_hilal Tomucuk12 ben de 32+6 yarın 33 haftalık olcam ama gebelik haftası olarak 34’ten gün almaya başlayacağım 😍
Denizpak Tomucuk12 aa sen böyle mi hesaplıyor dun kuzu ben o zaman 35+3 benim normalde ben böyle 35 diyoorum 36 mi oluyor benim o zaman
Hka_hilal emel16 aslında gebelik haftası ve bebeğin haftası diye ayrı geçiyor. Gebelik haftası bi sonraki hafta sayılıyor. Mesela ben uygulamada 32+6 ama gebelik haftası için enabızda ve farklı bi uygulamada 34 yazacak yarın ☺️
Denizpak Hka_hilal iyiyim fıstığım dün çok kötüydüm ya uyuyamadım gece hemen uyuyua kalmışım erken den şimdi toparlandım biraz sen nasılsın ne yapıyorsun ❤️❤️❤️