Hka_hilal Ebbruc @Denizpak gece uyanıyorum ya ne hayal kuruyorum. Diyorum belki 3 4 hafta sonra burada beşikte yatacak yanımda ben de onu izliycem çok heyecanlanıyorum 🥲 zaten uykum olmuyor hayal kurunca iyice uykum kaçıyor 😂😂
Denizpak Hka_hilal yerim ya güzel arkadaşım yatacak o beşikte güzel gönlünu ferah tut , 🥰 sen zaten hiç uyumuyorsun maşallah az uyuyorsun iyi dayaniyorsun valla 😁
Ebbruc Hka_hilal doğunca da bi süre zaten uyuyamicaz 😂 bende tüm gün psikopat gibi çocuğu izlerim diye düşünüyorum 😂😂 @Denizpak
Denizpak Mery6619 yaaa maşallah Allah anneli babalı büyütsün arkadaşım 🥰 benimde 15 gün kaldı doğuma 37 bitimine doğru alacak benide inşallah bende sağ salim kucağima alırım umut dolu mesajınız için çok teşekkür ederiz 🙏💐🥰
Mery6619 Denizpak amin amin Rabbım bütün gebelerin sağlıcakla vaktinde kucaklarina almayı nasip etsin yavrularını 🤲
Hka_hilal Denizpak uykuyu hiç sevmiyorum ya 😂 hatta 20. haftada serklaj olduktan sonra ışıkları kapattırmıyordum. Bi korkudan iyice uykuları bırakmıştım. Şimdi o zamana göre 3 4 saat iyi uyuyorum 😅
Hka_hilal Mery6619 çok güzel bi yazı gözüm doldu okurken 🥰❤️ gözün aydın çok mutlu oldum 🧿❤️🥰 rabbim yavrunu sana bağışlasın allah analı babalı büyütsün 🤲🏽 bize de yavrularıma kavuşup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽🤲🏽
Mery6619 Hka_hilal amin inşallah Rabbım sizlerede vaktinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🌸🤲
Denizpak Hka_hilal sen yinede kendini çok uykusuz bırakma bebek doğunca zaten uykusuz kalacağız ona sakla biraz 😁🥰
Ebbruc Hka_hilal çok şükür çok, bu duyguları yaşayabiliyoruz doyasıya ❤️🙏🏻 Rabbim daha güzel duygular yaşatsın hepimize inşallah , isteyen herkese de nasip etsin 🙏🏻
Ebbruc Mery6619 oyy Rabbim size bağışlasın 🙏🏻 bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🥰
Denizpak Ebbruc ahaha bence hepimiz uzun uzun bakarız zor olan şeyler daha kıymetli olur millet 1 düşüyorsa biz 10 düşeriz üstüne gibime geliyor , 😁 bu arada valla senin ki tam ayın sonunda gelirse olay olur 😁😁
Tomucuk12 @ Denizpak “Denizpak”#p34477903 evet kuzum zaten tüm uygulamalara bakarsan sen şu anda 36’nın içindesin e-e nabızda da öle gozukuyor 35 bıtmıs 36 nın 3 gunundesın
Denizpak Tomucuk12 evet gördüm uygulamada da ben 35 sem 35 dedim 36 .haftadayim da doktor hep bana kaçıncı haftaysa gününe kadar soruyor ben ondan dolayı neyse o haftayı söylüyorum 😁
Denizpak Hka_hilal uyursun uyursun bebisi gör biraz rahatla kafa rahat olunca uyuyorsun da yoksa uyunmuyor bende pek yatamiyorum da bazen bayılıyorum 😁