emel16 Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailenle evladınla hayırlı sağlık dolu mutlu ömürler nasip eylesin inşAllah, hep mutlu ol 🌸🌸🌸 @Denizpak
Denizpak emel16 ya iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz çocuğumuza kucağımıza alalım inşallah ve hep beraber mutlu olalım 🥰❤️
emel16 Ebruuu o patikler me öyleeee, yicem ,, o tarz pofucuklar nerden bulabilirim ya bakıyorum içime sinen beğendiğim şey bulamıyorum nereye bakayım kız:) @Ebbruc
Ebbruc emel16 Hepsini lcwaikikiden aldım kuzum ben, öndeki gri ve tom ve jerry li olanı bu ay aldım ama diğerlerini 2 yıl önce almıştım 🥹 var bir sürü farklı model bi bak istersen 🥰
Ebbruc Denizpak bi ara demiştim ya böyle bi hareket var karnımda diye sizde damar seğirmesi demiştiniz , şimdi yine oluyor 😥 böyle olunca da bi tedirgin oluyorum
Denizpak Ebbruc kuzu kas segirmesi olabilir geçen de oldu onun üstüne doktor kontrolüne de gittin çok şükür herşey yolunda çıktı bebekte içerde belki değişik hareketler yapıyor olabilir 😍
Ebbruc Denizpak doktora sordum da endişelenme dedi, karnın taş gibi değilse kanaman yoksa bebekte hareket ediyosa sıkıntı yoktur dedi . Çok arka arkaya oluyor kuzum o yüzden bi endişeleniyorum hıçkırığın uzun süreli ve aşırı sık halini düşün öyle oluyor şimdi geçti ama
Hka_hilal emel16 çok güzel patikler var lcw’de bana hep reklamı geliyordu iki tane aldım ben de baya tatlılar 🥰🥰
Denizpak Ebbruc hickirigin uzun halı gibiyse normal kuzu ilerde o 5 dkka dan fazla bile sürüyor endişe etme onlardan birşey olmaz kuzu önemli olması için çok ciddi ağrılar olması lazım büyüdü karnın çocuk büyüdü normal ilerde daha çok ağrılar oluyor ben bugün annemlere geldim arabada doğuruyorumm sandım öyle ağrım var düşün
Ebbruc Denizpak böyle saniyede bir olunca o korkuttu beni, hıçkırık değildi yani ondan çok eminim de anlamadım ya şimdi normale döndü herşey çok şükür 🙏🏻 ah senin artık son zamanların kuzum normal o ağrılar falan az kaldı inşallah geçecek hepsi yakında ❤️
Hka_hilal Denizpak valla haklısın şimdi gittik parka dolaştık da öldüm 😂😅 karnım taş oldu az yürüyorum karnıma dokunamıyoruz taş demek az kalır 😂😂
Ebbruc Hka_hilal ayy evet evet 🥰 çok şükür bu günleri gördüm , 26.haftayı bi atlatsam diyip duruyodum hep 🥹
Denizpak Ebbruc boşver takılma böyle şeylere lütfen biraz kafan rahat olsun normal ağrılar bunlar benim birsuru ağrı oluyor belki sancım bile var şuan ama diyorun ki yaşayacağım varsa yaşayacagim yani çok takinca aksilikler çok çıkıyor biraz düşünme kuzu 😍