Serap09 Denizpak maşallah iyiki doğmuşsunuz bebeğiniz ve eşinizle ömür boyu mutluluk ve bolca sağlıklı yıllara amin
Denizpak Serap09 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz bebeğimizle güzel bir yıl geçirelim ❤️❤️
Ebbruc Denizpak evet kocaman olduk 🥹 şimdi böyleyiz 32den sonrasını düşünemiyorum o yüzden 😂😂 çok şükür biraz toparlandım kahvemi çikolatamı da yedim içtim keyfim yerine 💕
Hka_hilal Denizpak evet ya senin baya ağrın vardır benim ara ara vurup geçiyor ağrılarım. Benimki çok hıçkırıyor ya 😅😅 bi de döndü galiba kafası yukarıya çıktı 😂
Hka_hilal Denizpak valla haklısın şimdi gittik parka dolaştık da öldüm 😂😅 karnım taş oldu az yürüyorum karnıma dokunamıyoruz taş demek az kalır 😂😂
Tuje16 Denizpak ayy nolur bana da dua edin bu karnım sertleşince ya da toplanma hissedince kafayı yicek gibi oluyorum aklım hep orda psikolojim bitik gün bekliyorum çok kötü oluyorum hemen diğer ağrılarda başlıyor ve daha 18+5 im
emel16 Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailenle evladınla hayırlı sağlık dolu mutlu ömürler nasip eylesin inşAllah, hep mutlu ol 🌸🌸🌸 @Denizpak
Denizpak emel16 ya iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım hepimiz çocuğumuza kucağımıza alalım inşallah ve hep beraber mutlu olalım 🥰❤️
emel16 Ebruuu o patikler me öyleeee, yicem ,, o tarz pofucuklar nerden bulabilirim ya bakıyorum içime sinen beğendiğim şey bulamıyorum nereye bakayım kız:) @Ebbruc
Ebbruc emel16 Hepsini lcwaikikiden aldım kuzum ben, öndeki gri ve tom ve jerry li olanı bu ay aldım ama diğerlerini 2 yıl önce almıştım 🥹 var bir sürü farklı model bi bak istersen 🥰
Ebbruc Denizpak bi ara demiştim ya böyle bi hareket var karnımda diye sizde damar seğirmesi demiştiniz , şimdi yine oluyor 😥 böyle olunca da bi tedirgin oluyorum