Denizpak Ebbruc boşver o günleri düşünme kuzu şuan herşey yolunda çok şükür ❤️ bugünde bitti elhamdülillah 🥰
Hka_hilal Denizpak benim böyle az az geliyordu 2 hafta öyle geldi 😓 sonra durdu 🥹 çok şükür küçük bi delikti serklaj dikişi geçmiş keseden ama onardı çok şükür 🤲🏽
Denizpak Hka_hilal çok şükür artık bunları düşünmüyoruz güzel düşünüyoruz güzel oluyor kötüyü çekmeyelim normal akıntı zaten pimpirikli olduğumuz için herşeyi farklı yöne çekiyoruz haftan iyi bebeğin iyi sen iyisin sorun yok 🥰 bugünde bitti pazartesi kontrole gidicem yine hafta hemen bitti 😁
Hka_hilal Denizpak anladım kuzum şimdi normal akıntı geldi bende daha olmadı. O akıntı yeni bende bu haftalarda rahim kendini hazırlıyor heralde 😄 hazırlasın az kaldı ❤️❤️
Hka_hilal Ebbruc evet kuşum iki kontrolüm öyle oldu. Haftada birdi. Onu uzattı iki haftada bire. Son iki kontrolüm öyle oldu. Geçenki de öyleydi. İki hafta uzun geliyor da haftaya alışımca ama çok şükür iyi olalım da böyle de olur. Sadece fazlaca merak ediyorum 😓😅
Ebbruc Hka_hilal bende artık merak ediyorum ya , hareketleri falan çok şükür baya baya var artık ama kilosu, boyu, suyu vs daha da merak eder oldum 🥲 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Ebbruc Hka_hilal çok şükür çoook ❤️🥹 29 olcak karnabahardan mor lahanaya terfi etcez ne alakaysa 😂😂 @Denizpak
Tuje16 dabaxy endol ağrı kesici değil mi bana serklajdan sonra verdi ama ağrı kesici diye ben ağrım olmadığı için kullanmadım açıkçası ağrım olursa içiyorum
Eliif95 Tuje16 ağrıda kesiyo, kasılmayıda önlüyor bildiğim kadarıyla. Benimki fitil formdaydı 3 güne 1 kullanıyodum ağrı olsada olmasada.
emel16 Ebbruc ay ben ilk zamanlar her ıslaklık hissettiğim de öyle kontrol ediyordum:) şimdi alıştım telaş yapmıyorum en azından:):)
Ebbruc emel16 yok başlarda su gelmeyeceğini bildiğim için rahattım da şimdi tedirgin oluyorum 😂 bide burda suyum geldi postları görünce daha da tedirgin oluyorum
Hka_hilal Ebbruc büyüdüke insan kilosunun ayrımını anlıyor. Küçük haftalarda gramlar anlamlı gelmiyor insan kestiremiyor boyutu. Ama kilolara geçince artık gözünde canlanıyor. Şuan ben de sadece bunları merak ediyorum 🥰🥰
Denizpak Ebbruc aman boşver o terimleri 29 oldun haftaya 30 sen ona bak maşallah bu günlere geldik ❤️🥰
Hka_hilal Ebbruc ya o postlar zaten bizi strese sokan. Hiçbir şey yok normal bi başlık var. Atıyorum indirim duyuruları diye. Biraz okuyorum biri öyle bir şey yazmış oluyor ki ayarlarım bozuluyor. Artık sadece buradayım 😂
emel16 Ebbruc aynrnnbemce de gelmez ama serklaj ile ilk kez tanışmışım ne olduğunu tam kavrayamamışm:) insan o ilk günler herşeyden tedirgin oluyor:) sonradan anladım bu dikiş öyle pıt diye kopacak bişe değil:)
Eliif95 Hka_hilal her şeyden nem kapar olduk gerçekten ama süreci iyi yönetiyoruz çok şükür. Bir gün daha bitti 💕
Tuje16 Ebbruc ben bilmiyordum söylemediği için serklajdan sonra verdi hap şeklinde ağrı kesici zannettim şimdi hapı içiyorum
Denizpak Hka_hilal ya hemen geçiyor su gibi zaman güzel arkadaşım hiç kafana birşey takma herşey yolunda güzel gidiyorsun 😍
Ebbruc Hka_hilal evet büyüdükçe hareketlerinden falan daha net anlaşılıyor mesela bu sıpa 1500 faln oldu büyük ihtimalle artık daha belli ediyo kendini 🥲 ayağını bazen bi yerimden çıkaracakmış gibi hissediyorum 😂😂 boyu da 40 olmuştur büyük ihtimalle 🥰 bende artık herşeyini daha çok merak ediyorum