emel16 Ebbruc ay ben ilk zamanlar her ıslaklık hissettiğim de öyle kontrol ediyordum:) şimdi alıştım telaş yapmıyorum en azından:):)
Ebbruc emel16 yok başlarda su gelmeyeceğini bildiğim için rahattım da şimdi tedirgin oluyorum 😂 bide burda suyum geldi postları görünce daha da tedirgin oluyorum
Denizpak Hka_hilal çok şükür artık bunları düşünmüyoruz güzel düşünüyoruz güzel oluyor kötüyü çekmeyelim normal akıntı zaten pimpirikli olduğumuz için herşeyi farklı yöne çekiyoruz haftan iyi bebeğin iyi sen iyisin sorun yok 🥰 bugünde bitti pazartesi kontrole gidicem yine hafta hemen bitti 😁
Ebbruc Hka_hilal bende artık merak ediyorum ya , hareketleri falan çok şükür baya baya var artık ama kilosu, boyu, suyu vs daha da merak eder oldum 🥲 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Hka_hilal Ebbruc büyüdüke insan kilosunun ayrımını anlıyor. Küçük haftalarda gramlar anlamlı gelmiyor insan kestiremiyor boyutu. Ama kilolara geçince artık gözünde canlanıyor. Şuan ben de sadece bunları merak ediyorum 🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal çok şükür çoook ❤️🥹 29 olcak karnabahardan mor lahanaya terfi etcez ne alakaysa 😂😂 @Denizpak
Denizpak Ebbruc aman boşver o terimleri 29 oldun haftaya 30 sen ona bak maşallah bu günlere geldik ❤️🥰
Hka_hilal Ebbruc ya o postlar zaten bizi strese sokan. Hiçbir şey yok normal bi başlık var. Atıyorum indirim duyuruları diye. Biraz okuyorum biri öyle bir şey yazmış oluyor ki ayarlarım bozuluyor. Artık sadece buradayım 😂
emel16 Ebbruc aynrnnbemce de gelmez ama serklaj ile ilk kez tanışmışım ne olduğunu tam kavrayamamışm:) insan o ilk günler herşeyden tedirgin oluyor:) sonradan anladım bu dikiş öyle pıt diye kopacak bişe değil:)
Eliif95 Hka_hilal her şeyden nem kapar olduk gerçekten ama süreci iyi yönetiyoruz çok şükür. Bir gün daha bitti 💕
Eliif95 Tuje16 ağrıda kesiyo, kasılmayıda önlüyor bildiğim kadarıyla. Benimki fitil formdaydı 3 güne 1 kullanıyodum ağrı olsada olmasada.
Tuje16 Ebbruc ben bilmiyordum söylemediği için serklajdan sonra verdi hap şeklinde ağrı kesici zannettim şimdi hapı içiyorum
Denizpak Hka_hilal ya hemen geçiyor su gibi zaman güzel arkadaşım hiç kafana birşey takma herşey yolunda güzel gidiyorsun 😍
Ebbruc Hka_hilal evet büyüdükçe hareketlerinden falan daha net anlaşılıyor mesela bu sıpa 1500 faln oldu büyük ihtimalle artık daha belli ediyo kendini 🥲 ayağını bazen bi yerimden çıkaracakmış gibi hissediyorum 😂😂 boyu da 40 olmuştur büyük ihtimalle 🥰 bende artık herşeyini daha çok merak ediyorum
Ebbruc Hka_hilal kız saçma sapan bi boyut kavramları var anlamadım 😂 hamilelik+ kullanıyorum bide orda da bal kabağı şuan mesela 🥰
Eliif95 Hka_hilal bide şey var gerçekten bir şey merak edip sorana kimse bir şey yazmıyo ama saçma sapan bir posta 30-40 kişi yorum yapıyo😂 ya da kadın endişeli bişi soruyor altına felaket tellalları geliyor hemen senin yaşadığından yaşadım bebeğime şu oldu böyle oldu falan. Kötü şeylerini yazmaya meraklı bi güruh var
Ebbruc Hka_hilal evet evet bazen aşırı gereksiz, saçma bilgiler yazıyolar. Bide herkeste aynı şeyler olacakmış gibi yazılar yazıyolar gelde delirme 😏 çok nadir okuyorum bende diğer postları
Ebbruc emel16 ben serklajdan önce doktorun sayfasındaki ip fotoğrafını görünce rahatlamıştım dikiş konusunda 😂 bide doktorum aşırı pozitif ve güven veren biri o yüzden aşırı rahatım dikiş konusunda