Denizpak Hka_hilal benimde sizinti gibi geldi mantar sandılar işte normal fiş diye akıyordu sizintida bile kuzu
dabaxy Serap09 Atsın atsın perinatoloji doktorum hareketleri bizim için en kıymetli gelişmeler demişti. Suyunun iyi olduğunu, kilosunun iyi olduğunu birçok güzel şeyin habercisi imiş. Maşallah
Serap09 dabaxy huzursuz mu acaba icerde dedim suyu 13 cm dedi armut yiyorum sürekli bilmiyorum sevindim teşekkür ederim
Tomucuk12 dabaxy olur zaten buradaki amaç şu lifli olduğu için dışı kabuğu tuvalete çıkmalı kolaylaştırıyor ben de kavrulmuş yedim
Hka_hilal Denizpak benim böyle az az geliyordu 2 hafta öyle geldi 😓 sonra durdu 🥹 çok şükür küçük bi delikti serklaj dikişi geçmiş keseden ama onardı çok şükür 🤲🏽
Hka_hilal Denizpak anladım kuzum şimdi normal akıntı geldi bende daha olmadı. O akıntı yeni bende bu haftalarda rahim kendini hazırlıyor heralde 😄 hazırlasın az kaldı ❤️❤️
Ebbruc Denizpak benim kahverengi gibi gelmişti nişanım, su da zaten öyle az değildi sızıntı olmuştu ama baya baya çamaşırımı ıslatmıştı
Hka_hilal Ebbruc evet kuşum iki kontrolüm öyle oldu. Haftada birdi. Onu uzattı iki haftada bire. Son iki kontrolüm öyle oldu. Geçenki de öyleydi. İki hafta uzun geliyor da haftaya alışımca ama çok şükür iyi olalım da böyle de olur. Sadece fazlaca merak ediyorum 😓😅
Ebbruc Denizpak hala bazen elimle ıslak mıyım diye kontrol ediyorum atamadım o psikolojiyi üstümden sanırım 🥲 Ay çok şükür bi gün daha bitiyo 🥰🙏🏻
Denizpak Ebbruc boşver o günleri düşünme kuzu şuan herşey yolunda çok şükür ❤️ bugünde bitti elhamdülillah 🥰
emel16 Ebbruc ay ben ilk zamanlar her ıslaklık hissettiğim de öyle kontrol ediyordum:) şimdi alıştım telaş yapmıyorum en azından:):)
Denizpak Hka_hilal çok şükür artık bunları düşünmüyoruz güzel düşünüyoruz güzel oluyor kötüyü çekmeyelim normal akıntı zaten pimpirikli olduğumuz için herşeyi farklı yöne çekiyoruz haftan iyi bebeğin iyi sen iyisin sorun yok 🥰 bugünde bitti pazartesi kontrole gidicem yine hafta hemen bitti 😁
Ebbruc Hka_hilal bende artık merak ediyorum ya , hareketleri falan çok şükür baya baya var artık ama kilosu, boyu, suyu vs daha da merak eder oldum 🥲 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Ebbruc Hka_hilal çok şükür çoook ❤️🥹 29 olcak karnabahardan mor lahanaya terfi etcez ne alakaysa 😂😂 @Denizpak