Hilalvc danla2711 avokadoyu alırken yumuşak olanından alıyorum sonra onu çatalla eziyorum üzerine zeytinyağı limon gezdiriyorum biraz tuz sonra ekmeğin üzerine sürüyorum harika oluyor 😃
Nessee34 Hilalvc doktora gore 10 haftada pik yapıo 2 haftada gecıyormus ama sanmıyorum en zorlandıgım sey su içemiyorum 😞
Badehandekuzey Hilalvc omlet veya sucuklu yumurta yiyorum haşlama sevmiyorum bazen domates salatalık yerim genelde çayla peynir zeytin yerim. Yazın çok karpuz yedim şimdi boşluğa düştüm 😂
Nur8090 Bende avokado sevmiyorum ama yeni bir tarif keşfettim onu yapınca bir tek yiyorum size de söyliyim belki seversiniz. Avokadoyu eziyorum üstüne bal ceviz ve muz ekliyorum çok az süt efsane oluyor 😋
Asenam_16 Ngsngetnsgng kaç haftalıksın 😃 kilon iyi diye heralde bişey demediler. Ben bu gidişle 80 olurum kesin. O yüzden diolar sanırım 🤦🏻♀️
Ngsngetnsgng Hilalvc bnde vermiştim bir ara. Ama sonra aldım iki haftada 8 kilo vermiştim şimdi marul Karalahana ya başladım 😂 bahçem de marul yetiştiriyorm hergun taze oluyor seviyorum da
danla2711 Asenam_16 aynen öyle ye gitsin valla benim doktorum 5. Aya kadar hiç kilo alma dedi valla taş değilim 1 kilo bile olsa alacağım çünkü yiyorum özeldeki doktorlar bazen bazı şeyleri abartıyor bence😂
Prettywoman123 Hilalvc yumurta jihaşkanmış veya çırpılmış her gün yiyemiyorum yumurtayı alerjim var zeytin peynir dlomates salatalık avakado ceviz badem 😍☕️🥚🧇🥞