obli Hilalvc genelde kahvaltım 2 haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, keçi peyniri, domates, salatalık, roka, kırmızı biber ve zeytin şeklinde oluyor. O gün tost yapmadıysam yanında ekmek yemiyorum.
PinkBerryy 2 haşlanmış yumurta ya da omlet, her türlü peynir çeşiti 😂 Avokado, kırmızı biber(bebeğe çok faydalılar), ceviz, tahıllı ekmek
Asenam_16 Hilalvc ay herkes avakado Peynir domates salatalık felan yiyo ya. Ben hep ne bulduysam onu yiyorum. Tost, yumurta, kızartma, poaça börek yapıyorum, pankek krep ful hamur işi ya. Ben sağlıklı beslenemiyorum 😕😕🤦🏻♀️ sağlıklı besleniyim diyorum odaklanıyorum akşam yatarken. Sabah kalkıp yine hamur işi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🙁
Ngsngetnsgng Asenam_16 herkesin bünyesi bir değil sıkma canını bende kahvaltı yapamıyorum mesela şu içemiyorum en fazla 1.5 eşim akşam gelince zorluyor 2 litreyi buluyo doktorun kilolusun vs dedi mi ben yiyemiyorum vs dedim ilaç verdi verilen ilaçlar daha kötü etti onuda bıraktım saat 11 12 gibii canım ne isterse onu yiyorum
danla2711 Asenam_16 ay vallahi avokado falan yiyemiyorum bir şekilde ona ön yargım oluşmuş sevemeyeceğim hiçbir zaman o yüzden bende bazen canım çekiyor pastaneden simit poğaça falan alıyorum sen en azından kendin evde yapıyormuşsun ben çalıştığım için yapamıyorumda amaan bizim annelerimiz önceden ne yiyormuş vallahi ay şunu yemem bunu içmem diyince annem ben herşeyi yiyip içiyordum nasıl büyüdünüz siz çok narinsiniz diyor😂😂
Asenam_16 Ngsngetnsgng sağlık ocağındaki ebe dedi çok kilo almışsın diye. 68 buçuk la hamile kaldım 4 buçuk kilo almışım. 20 haftadayım. Az yiyim diyorum olmuyo. İlk 3 ay aşırı mide bulantısı vardı bende. Geçince 3 ayın acısını çıkardım heralde 😂 hala da yiyorum. İnşallah doğum sonrası verilir. Bende çok su içen biri değilim. Bol su içsek belki yine kilomuzu dengeler ama işte aklıma gelirse içiyorum bende.
danla2711 Hilalvc 2 tam tahıllı ekmek 1 haşlanmış ya da yağda pişmiş yumurta salatalık domates çeşitli peynirler ve zeytin yanında 1 bardak çay😊iştede evdede bu şekilde kahvaltı yapıyorum
Hilalvc danla2711 avokadoyu alırken yumuşak olanından alıyorum sonra onu çatalla eziyorum üzerine zeytinyağı limon gezdiriyorum biraz tuz sonra ekmeğin üzerine sürüyorum harika oluyor 😃
gunom 1 dilim çavdar ekmeği 2 yumurta ya hasliyorum yada tavada yağsız baharatlı pişiriyorum ince bir dilim peynir domates biber bir bardak çok açık çayla birlikte yiyorum. Yeni yeni mide bulantım azaldı bende böyle yemeye özen gösteriyorum.avakadoyu hamileliğimin başında aldım zorladım kendimi şimdide tiksiniyorum yiyemiyorum maalesef
Nessee34 Hilalvc doktora gore 10 haftada pik yapıo 2 haftada gecıyormus ama sanmıyorum en zorlandıgım sey su içemiyorum 😞
Badehandekuzey Hilalvc omlet veya sucuklu yumurta yiyorum haşlama sevmiyorum bazen domates salatalık yerim genelde çayla peynir zeytin yerim. Yazın çok karpuz yedim şimdi boşluğa düştüm 😂
Nur8090 Bende avokado sevmiyorum ama yeni bir tarif keşfettim onu yapınca bir tek yiyorum size de söyliyim belki seversiniz. Avokadoyu eziyorum üstüne bal ceviz ve muz ekliyorum çok az süt efsane oluyor 😋
Asenam_16 Ngsngetnsgng kaç haftalıksın 😃 kilon iyi diye heralde bişey demediler. Ben bu gidişle 80 olurum kesin. O yüzden diolar sanırım 🤦🏻♀️
Ngsngetnsgng Hilalvc bnde vermiştim bir ara. Ama sonra aldım iki haftada 8 kilo vermiştim şimdi marul Karalahana ya başladım 😂 bahçem de marul yetiştiriyorm hergun taze oluyor seviyorum da