happyprincess_06 danla2711 13. Haftamda doktor tahmini kız demisti bebegin omurga sekline bakarak.16dada tahmini kiz dedi 18den sonra netlesti zaten kız ☺️🌸
danla2711 rosatue vallahi benimde😂 bundan 5 sene sonrasının bile planını yaparım eşimde başak burcu ama asla hiçbirşeyi umursamaz bugünün bile planını yapmaz ağustos başağı (eşim) ile eylül başağı (ben) farklı oluyor bence😂😂
rosatue danla2711 29 Ağustos benim. Abimin doğum gününü gasp edip geldim dünyaya. Başak erkosuyla başak kadını farklı karakter. Erkekleri başarılı ve nokta atışı karar alıyorlar. Ama biiiz bir karar almak için atı bin dereden getiriyoruz. Bu sefer çocuğu boğa burcu yapayım diye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmadım. Öyle takıntı seviyesi anlatılmaz yaşanır 😂😂😂😂😂😂
mcansu danla2711 😅😅😅 valla onu bekliyoruz zaten 8 Kasım’da detaylıya giricem artık bir zahmet orda öğreneyim 😁😁
bebegimleheran Bize de erkek tahmin dedi baktım kızımın eski ultrason fotoğraflarına kızımın duruşu baya bi farklı inşallah hayırlı sağlıklı olur çabucak belli olur 🥰🥰
Fatmanurakbltttt danla2711 bende kasımın 1 inde 13 haftalık olucam ilk çocuğum çok sabırsızım çok heyecanlıyım çok merak ediyorum cinsiyetini umarım miniğim bizi çok bekletmez hemen gösterir kendini
danla2711 Fatmanurakbltttt ay umarım yaa bende çok merak ediyorum çok sabırsızım benimde ilk çocuğum tabii aslında ilk çocuk olduğu için bir fark etmiyor ama insan merak ediyor yani ne diye hitap edeyim bilemiyorum oğlum mu diyim kızım mı diyim 😂🥰bazen içimden ne geçerse o an onu söylüyorum valla
Smbemdy Biz bugun 11+5 olduk doktor erkekte kizda bacak arasi bos olur 12. Haftadan sonra organ tam olusmaya baslar dedi bacak arasi bostu. Simdi sizin erkek ogrenmissiniz kafam.karisti foto da atiyorum bakarmisinjz rica etsem..
DENIZ_55 danla2711 abisini kaybettik melek oldu😔🪽 🕊 inşallah bunu sağ saglim kucağıma almayi nasip eder inşallah 💗
Fatmanurakbltttt danla2711 he valla bende öyle yapıyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah belli olunca bul beni
danla2711 Fatmanurakbltttt bulucam seni isminde bir yerde tanıdık geliyor sanki ama 😂😂 hadi bakalım 🥰
danla2711 DENIZ_55 başın sağolsun canım Allah sana sabır versin ♥️ kötü düşünme iyi düşün bütün güzellikler seni bulacak ben inanıyorum 🥰 banada doktorum ilk zamanlar düşük tehlikesi var demişti çok üzüldüm ama çok şükür birşey olmadı doktorumu değiştirdim çok şükür ki yanlış teşhismiş