Duruu3 Alyask benimde 12 haftalıkken gittiğimde erkek dedi çıkıntı var dedi erkeğe benziyor bacakları açıktı minnak bir pipi gördük sizce degisirmi haftaya 15 hafta oluyorum ozman gidicem
DENIZ_55 danla2711 ay inşallah çok merak ediyorum bende eşimde her muaneye gittiğimde eşim gösterdimi öğrendin mi der bende yok utandı saklanıyor dedim güldü
bebegimleheran Kızlar bana doktor baktı ölçülerine göre tahminde bulundu 12 haftayız sizce böyle bi şey mümkün mü
bebegimleheran Eelff bebeği yarım saate yakın inceledi en son tahminde bulunabilirim ama değişebilir falan dedi
rosatue danla2711 Başak burcuyum ve ben de kendimden yoruluyorum. Aklıma gelen gelmeyen her şeyi ince detayına kadar planlıyorum. Olasılık dışı bir durumla henüz karşılaşmadım ama o ah o beynim çok yoruluyor 😂😂😂
danla2711 rosatue vallahi benimde😂 bundan 5 sene sonrasının bile planını yaparım eşimde başak burcu ama asla hiçbirşeyi umursamaz bugünün bile planını yapmaz ağustos başağı (eşim) ile eylül başağı (ben) farklı oluyor bence😂😂
mcansu danla2711 oğlumda 12. hafta gibi öğrendik şimdi doktor yüksek ihtimal kız diyor 19dayım hala net öğrenemedik 😅