DENIZ_55 danla2711 sağol canım teşekkür ederim bende 5 haftalikken başladım progestana suan 15+3 haftakigiz doktor 24 kadar devam o zaman bakarız dedi
DENIZ_55 danla2711 yok ben sabah akşam kullanıyorum kacinci kutu bilmiyorum ben sağ saglim kucağımıza alalimda kullanmamız sorun değil sen iciyonmu fitil olarakmi kullanıyorsun
danla2711 DENIZ_55 ben içiyorum doktorum gündüz içme otobüste bayılırsın demişti zaten düşük riskim yokmuş doktorumu değiştirince öğrendim şuan ki doktorum rahmimi güçlendirsin diye devam et bu kutuyu bitir dedi o yüzden içiyorum
DENIZ_55 danla2711 evet rahmi güçlendiriyor kasılmalari önlüyor evet baş dönmesi yapıyor doktor bana sabah akşam vajinal al dedi keske bende içsen izin vermedi vajinal kullanacan dedi bende öyle devam ediyorum
Gamzeli_anne_ 11+2 de öğrendim direk%90 erkek yazmıştı özelde doktor kağıda gerçektende doğru çıktı şuan 2. Ye hamileyim 4+3 teyız cinsiyeti aşırı merak ediyorum 🥲
danla2711 Gamzeli_anne_ 😂🥰ay insan meraktan uyuyamıyorda bide endişeliyim kalbi halâ atıyor mu durdu mu diye düşünmekten deli olcam Allahtan 1 hafta kaldı kontrolümee
danla2711 DENIZ_55 ay keşke içebilsen vajinal bana da dedi ama kanaman olursa dedi benim kanamam olmadı
Smbemdy DENIZ_55 11 haftalikken yazmissin ya o haftalardaki resmi merak ettim. Ben 11+5 bugun olduk bacak arasi bos doktor erken dedi erkekte de bos olur dedi o yuzden merak ettim .
DENIZ_55 Smbemdy yok sen bana değil başkasına yazdim b3n anlıyorsan diy3 yazdim doktor bana hiç tahmin etmedi suan 15+3 haftaligiz bende anlarsan atayım diyecektim