Murrry ben de düşünmüyorum açlık tokluk bakılıcak bir hafta boyunca ciddi dikkat ediyorum bakalm

Rabiya2422 şeker yüksekliğinde su fazla çocuk da iri oluyor . Mutlaka şeker yüklemesi yapıp ona göre diyet veya insülin başlamalısınız

Rabiya2422 açlık tokluk gebelik şekeriniz kaç çıkıyor aynı haftalardayız benim de gebelik şekerim var şeker yüklemesi yapmak istiyorlar ben de yapmadım benim hastane kapandığı için

Rabiya2422 bir sey olmuyor ki fazla olunca benim de öyleydi biraz dhaa büyük oluyor karnınız bir de daha planlı doğum gerekiyor

Seker vardir dikkat et. Ben insulin bile kullandım ama malesef bebegim yogun bakmda kaldı. Ihmal etme

cLearQueen Merhaba bişi sorabilirmiyim? Benimde doktorum şüphelendi şekerden bende düzenli olarak 15 gündür diyet yapıp cihazla ölçüm yapıyorum açlık 80n in altında toklukta 110 nun altında çıkıyor sizce şeker varmıdır buhfta kontrolüm varda insülin verirmi sizce🤷🏻‍♀️

cLearQueen yaa çok geçmiş olsun 😢😢 insülin kullan derse düşer dimi bu değerlerden 😢

cLearQueen ben çok fazla şeker tükettim o hafta hiç dikkat etmedim 22.de detaylıya gittim orda bişey söylemediler 25 de ortaya çıktı ve bayağı şekerli tüketim ondan kaynaklı mı acaba

Rabiya2422 insülin başlanır demiyorum cümlemde. Şeker yüklemesinin sonucuna göre diyet veya insülin başlanıyor diyorum. Gebelik şekeri denen bir durum oluşabiliyor hamileliklerde. Aile genetikliği veya beslenme düzeniyle alakalı oluyor bu durum da. Kızımda sınırda çıktığı için 2 aylık bir diyet yapmıştım mesela gün içindeki hareketsizlik dahi bu durumu etkiliyor.

Yprkk benim anneannemde şeker var baba tarafımda da şeker var ben hiş ölçüm yaptırmadkm ama açlık şekerim normale göre düşük çıkmıştı perşembe günü detaylı baktıracğm duruma göre şeker yüklemesi yapılıca