Ebbruc Hka_hilal oyy çok şükür annesiii 🥰 sevindim iğnelerden kurtulmana darısı da bana olsun inşallah
Ebbruc Hka_hilal aynen kuzum olmadı öyle yaparsınız, ya şimdi bu kadar zaman gelip değiştirmekte sıkıntı falan zor işler bilemedim. Hayırlısı olsun inşallah
Hka_hilal Ebbruc şikayet edeceğim ama doğumdan sonra şimdi durduk yere kendi hizmetimi de baltalamayayım. Değiştirecektim ben de onu düşündüm. Tüm süreci bu yönetti her şeye hakim yeni bi doktora geç olabilir diye düşündük.
Denizpak Ebbruc iyiyim kuzu kahvaltı hazırladım eşim izinli öyle takılıyorum öğleni iple cekiyorum gelsin de gideyim diye bakalım ne olacak sen nasılsın kuzu nasıl gidiyor keyfin nasıl 🥰
Ebbruc Hka_hilal et tabi ki paket almışken böyle gereksiz yere para almaya çalışması gerçekten çok saçma . Önemli olanın sen ve bebeğin olması lazım, yaklaşımı bile buna göre olmalı. Neyse çok şükür az kaldı kuzum kurtulacaksın inşallah
Hka_hilal Ebbruc eşim de öyle dedi. Zaten 2 ya da 3 kere göreceğiz artık dedi. Biraz daha sabredelim sonra dedi.
Eliif95 Hka_hilal çok sevindim kuşum senin adına 💃🏻 sona doğru yaklaşıyosun maşallah hemde giderek daha iyi şekilde 🩵 maşallah size
Hka_hilal Eliif95 hepimiz güzel güzel ileliyoruz kuzum benim çok şükür bugünümüze ❤️ her gün daha da iyi olalım 🥰
Denizpak Hka_hilal ağrım yok bakalım da bebeğin suyu ne durumda ne diyecek bilmiyorum öğlen gidicem belli olur inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🤲🤩
Ebbruc Denizpak başım ağrıyo yine biraz sağlık ocağındayım bekliyorum iğne için, bide tansiyon ölçtürcem de yaparlarsa inşallah oturdum kaldım öyle 🥲🥰
Eliif95 Nurtanesi89 benimde şu an öyle rahim ağzım dikişlere kadar gelmiş durumda sürekli yatıyorum yemek vs dışında bende 29+5 oldum işte böyle böyle. Benimde çok ciddi yetmezliğim var 2+2 dozda ciğer geliştirici oldum geçen hafta her ihtimale karşı hedef 32 bizimde. Sende 28 olucaksın inşallah ☺️
Nurtanesi89 Eliif95 güzel haftalara gelmişsin 🥰 seninde daha fazla gitsin gebeliğin annesi. Bana ciğer geliştirici kaçıncı hafta da vuracak konuşmadım hiç. Cumartesi günü gidicem işte o zaman soracağım 🥰 Rahim ağzı uzunluğun kaç mm? Canım.
Eliif95 Nurtanesi89 13 mm sadece oda 2 hafta önceydi. Yani çok çok kısa şu an yattığım yerden kalkmıyorum bile. 24ün altı çok riskli oluyo zaten.
Denizpak Ebbruc saglik ocağında bakıyorlar kesin baktır kuzu tansiyona seninde 1 aya bitirirler kuzu iğneyi bence 🤩
Ebbruc Denizpak 11/6 çıktı kuzum normal çıktı , açım hatta ona rağmen iyi çıktı tansiyonum. Ay asansörü kapatmışlar kim kapattıysa 3 kat merdiven çıkıyorum ya şaka gibi. İnşallah ya valla her pztsi işkence . 3 tane kaldı iğnemde zaten
Denizpak Ebbruc iyi çıkmış kuzu tansiyonun çok şükür belki iğne bitene kadar kullanırsın sonra bırakırsın gibi duruyor 🥰 öyle artık yorulduk gerçekten sabır sabır diye diye bitircez 💃
Ebbruc Denizpak inşallah öyle olur ya 31+5te falan giderim zaten kontrole o zaman belli olur sanırım herşey 💕 ne çektik beee 😂
Arblg Hka_hilal maşallah çok şükür sağ Salim kucağına alacağın günler yakındır ❤️ Tosunpaşaya da ayrıca maşallah🙏❤️🧿🧿🧿
Hka_hilal Arblg teşekkür ederim kuzum hepimiz güzel haberler alacağız günden güne allahın izniyle 🧿🧿🧿