Nurtanesi89 Hka_hilal benim ikinci serklajı burak hoca Aytaç hoca ile birlikte yaptılar canım. Biri keseyi itti diğeri dikti 🥰 İki doktor kahramanlarım onlar.
Hka_hilal Nurtanesi89 Aytaç hoca çok tatlı değil mi ya 🥰 adam işini aşkla yapıyor ya resmen gidince rahatlıyorsun. Zaten bundan sonraki süreçte tek doktorum o olur valla bebeği de o hastaneye götüreceğim. Onun önereceği bi çocuk doktoruna 🤲🏽🥰
Denizpak Hka_hilal ooh çok şükür arkadaşım çok sevindim 2 haftaya 34 olacaksın ve artık herşey bitecek 💃💃💃💃💃💃
Hka_hilal Denizpak evet canım arkadaşım az kaldı çok şükür 🥰🥰🥰 sen nasılsın? Ağrın var mı? Sen de hayırlısıyla git de senin de allahın izniyle güzel haberlerini alalım 🤲🏽🤲🏽
Denizpak Nurtanesi89 sende biz gibi çok çekmişsin Allah’ım mükâfatını versin arkadaşım bak imkansizlar imkanli oluyor gider gider tabi senin çocuk merak etme ben buralarda neler okudum banada dikiş tutmaz karından attır dikişe rağmen kaybın var dedi ben dinlemedim boşver her doktor sonuçta farklı yorumlar yapıyor insan kime inanacağıni şaşırıyor
Hka_hilal Nurtanesi89 doktorlar maalesef hiçbir zaman iyi değil hep kötü hep umutsuzluk aşılıyorlar. Rabbime şükür inşallah 28’den sonrasını da görürsün arkadaşım allahım kolaylık versin sana da yavruna da sağlık sıhhat verip kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
Denizpak Hka_hilal ağrım yok bakalım da bebeğin suyu ne durumda ne diyecek bilmiyorum öğlen gidicem belli olur inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🤲🤩
Ebbruc Hka_hilal oyy çok şükür annesiii 🥰 sevindim iğnelerden kurtulmana darısı da bana olsun inşallah
Ebbruc Hka_hilal aynen kuzum olmadı öyle yaparsınız, ya şimdi bu kadar zaman gelip değiştirmekte sıkıntı falan zor işler bilemedim. Hayırlısı olsun inşallah
Hka_hilal Ebbruc şikayet edeceğim ama doğumdan sonra şimdi durduk yere kendi hizmetimi de baltalamayayım. Değiştirecektim ben de onu düşündüm. Tüm süreci bu yönetti her şeye hakim yeni bi doktora geç olabilir diye düşündük.
Denizpak Ebbruc iyiyim kuzu kahvaltı hazırladım eşim izinli öyle takılıyorum öğleni iple cekiyorum gelsin de gideyim diye bakalım ne olacak sen nasılsın kuzu nasıl gidiyor keyfin nasıl 🥰
Ebbruc Hka_hilal et tabi ki paket almışken böyle gereksiz yere para almaya çalışması gerçekten çok saçma . Önemli olanın sen ve bebeğin olması lazım, yaklaşımı bile buna göre olmalı. Neyse çok şükür az kaldı kuzum kurtulacaksın inşallah
Hka_hilal Ebbruc eşim de öyle dedi. Zaten 2 ya da 3 kere göreceğiz artık dedi. Biraz daha sabredelim sonra dedi.
Eliif95 Hka_hilal çok sevindim kuşum senin adına 💃🏻 sona doğru yaklaşıyosun maşallah hemde giderek daha iyi şekilde 🩵 maşallah size
Hka_hilal Eliif95 hepimiz güzel güzel ileliyoruz kuzum benim çok şükür bugünümüze ❤️ her gün daha da iyi olalım 🥰
Ebbruc Denizpak başım ağrıyo yine biraz sağlık ocağındayım bekliyorum iğne için, bide tansiyon ölçtürcem de yaparlarsa inşallah oturdum kaldım öyle 🥲🥰
Eliif95 Nurtanesi89 benimde şu an öyle rahim ağzım dikişlere kadar gelmiş durumda sürekli yatıyorum yemek vs dışında bende 29+5 oldum işte böyle böyle. Benimde çok ciddi yetmezliğim var 2+2 dozda ciğer geliştirici oldum geçen hafta her ihtimale karşı hedef 32 bizimde. Sende 28 olucaksın inşallah ☺️
Nurtanesi89 Eliif95 güzel haftalara gelmişsin 🥰 seninde daha fazla gitsin gebeliğin annesi. Bana ciğer geliştirici kaçıncı hafta da vuracak konuşmadım hiç. Cumartesi günü gidicem işte o zaman soracağım 🥰 Rahim ağzı uzunluğun kaç mm? Canım.
Eliif95 Nurtanesi89 13 mm sadece oda 2 hafta önceydi. Yani çok çok kısa şu an yattığım yerden kalkmıyorum bile. 24ün altı çok riskli oluyo zaten.