Denizpak Hka_hilal ağrım yok bakalım da bebeğin suyu ne durumda ne diyecek bilmiyorum öğlen gidicem belli olur inşallah bende güzel haberlerle gelirim 🤲🤩
Denizpak Ebbruc iyiyim kuzu kahvaltı hazırladım eşim izinli öyle takılıyorum öğleni iple cekiyorum gelsin de gideyim diye bakalım ne olacak sen nasılsın kuzu nasıl gidiyor keyfin nasıl 🥰
Ebbruc Denizpak başım ağrıyo yine biraz sağlık ocağındayım bekliyorum iğne için, bide tansiyon ölçtürcem de yaparlarsa inşallah oturdum kaldım öyle 🥲🥰
Eliif95 Nurtanesi89 benimde şu an öyle rahim ağzım dikişlere kadar gelmiş durumda sürekli yatıyorum yemek vs dışında bende 29+5 oldum işte böyle böyle. Benimde çok ciddi yetmezliğim var 2+2 dozda ciğer geliştirici oldum geçen hafta her ihtimale karşı hedef 32 bizimde. Sende 28 olucaksın inşallah ☺️
Nurtanesi89 Eliif95 güzel haftalara gelmişsin 🥰 seninde daha fazla gitsin gebeliğin annesi. Bana ciğer geliştirici kaçıncı hafta da vuracak konuşmadım hiç. Cumartesi günü gidicem işte o zaman soracağım 🥰 Rahim ağzı uzunluğun kaç mm? Canım.
Hka_hilal Ebbruc eşim de öyle dedi. Zaten 2 ya da 3 kere göreceğiz artık dedi. Biraz daha sabredelim sonra dedi.
Eliif95 Nurtanesi89 13 mm sadece oda 2 hafta önceydi. Yani çok çok kısa şu an yattığım yerden kalkmıyorum bile. 24ün altı çok riskli oluyo zaten.
Denizpak Ebbruc saglik ocağında bakıyorlar kesin baktır kuzu tansiyona seninde 1 aya bitirirler kuzu iğneyi bence 🤩
Ebbruc Denizpak 11/6 çıktı kuzum normal çıktı , açım hatta ona rağmen iyi çıktı tansiyonum. Ay asansörü kapatmışlar kim kapattıysa 3 kat merdiven çıkıyorum ya şaka gibi. İnşallah ya valla her pztsi işkence . 3 tane kaldı iğnemde zaten
Denizpak Ebbruc iyi çıkmış kuzu tansiyonun çok şükür belki iğne bitene kadar kullanırsın sonra bırakırsın gibi duruyor 🥰 öyle artık yorulduk gerçekten sabır sabır diye diye bitircez 💃
Ebbruc Denizpak inşallah öyle olur ya 31+5te falan giderim zaten kontrole o zaman belli olur sanırım herşey 💕 ne çektik beee 😂
Arblg Hka_hilal maşallah çok şükür sağ Salim kucağına alacağın günler yakındır ❤️ Tosunpaşaya da ayrıca maşallah🙏❤️🧿🧿🧿
Hka_hilal Arblg teşekkür ederim kuzum hepimiz güzel haberler alacağız günden güne allahın izniyle 🧿🧿🧿
Arblg Arkadaşlar benim bugün dualarınıza çok ihtiyacım var dün akşam kanamam oldu ve normalde yarın gıdecegım detaylı ultrasona bugun gıdecegım.doktorum İstanbul’da ve bugun gelecekmıs.Saat 4 de randevum var umarım iyi seyler duyarım 🙏
Eliif95 Arblg canım çok geçmiş olsun . Benimde serklajdan 2 hafta sonra kanamam olmuştu. Bi sıkıntı olmadı çok şükür seninde olmaz inşallah
Hka_hilal Eliif95 hepimiz güzel güzel ileliyoruz kuzum benim çok şükür bugünümüze ❤️ her gün daha da iyi olalım 🥰
Nurtanesi89 Eliif95 benimde 2mm düşmüştü en son bazen uzuyor bazen kısalıyor böyle değişik bişey 😊 İnşallah seninde uzamıştır. Bol bol dinlen kalkma lütfen.