Alya05 Hatice341 hastanede olan biten herşeydeb doktorun haberi vardır. Hani o doktorlar üzerinden hastane kazanıyor ya , hani p doktorlar gereksiz tahlil vs vs istiyor ya kim ne derse desin özel hastaneler nekadar Özek hissettiriyorsa nekadar rahatsa bir okadar da para avcısıdır
Busra01nil GamzeeeYigittt of ne yapıcaz kiii anlamıyorum doktor hatice yalçınkaya şenel randevu aldım bu ay sonuna tabi doğurmazsamm
Busra01nil ilginY çok az süreniz kalmış Benim gibi çok üzücü inşallah en hayırlısı olur hakkınızdaaa çook güzel geçsin doğumunız
ilginY Busra01nil Bende aynı durumdayım ama sonuçta bi şekilde doğum yapıcaz:) Bi de doğum yaptığımız günlere gelseydi daha kötü bi psikoloji olucaktı. Şuan doğum yapmış başka hastanelere sevk edilen gebeler bebekler var orada. Her şerde bi hayır olduğunu düşünmek lazım. Bi de bu olaylardan sonra artık hastanelerin daha titiz davranıcağını düşünüyorum ben.
Hatice341 Busra01nil bana da Hatice hanım önerildi fakat beykent hastanesi hakkında da bazı haberler var. Net bir şey yok ama bir bakın isterseniz. Bende şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu çevredeki hiçbir hastaneye güvenim kalmadı
Busra01nil Hatice341 hastane elemekten doktor elemekten elimde sonuç elimde hiçbir şey kalmıyor 😃 ne yapıcağımı şaştım Beykente gidicem bir de biruniye randevu alıcam herkes için en hayırlısı olsunn Rabbim herkesi vicdanlı merhametli hayırlı insanlarla karşılaştırsın
ilginY Hatice341 muayeneleri uzmanlar ve proflarda değişiyomuş. 1750 uzmanların muayenesi. Doğumda 35bin normal sezeryan 45 dedi sanırım 40küsürdü yani. Bi de bebek orda doğduğu için %15 indirimli hizmet alıyomuş sürekli olarak. Ne için giderse gitsin. Öyle bi imkan sağlıyomuş
Hatice341 Busra01nil amin hepimiz için zor bir süreç. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hatice341 ilginY Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏
ilginY Melisasb Fulya hanım var yarın sabah kendisine gidicem. Hastanede çalışan biri önerdi kendisini memnun kalırsınız dedi. Bende ondan aldım randevuyu hemen
Nissaa 19 Eylül de Bedia Zeynep hoca da 2.sezeryanimi oldum 40imda da kontrole gidicektim. Şimdi nereye gidicekse bende onu araştırıyorum bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? Ya da telefon numarası olan varsa ?
Gzm34 Nissaa benimde 22 eylülde bedia zeynep hanım sezaryenimi yaptı ve 30 unda kontrole gidecektim. Bende ne yapacağım bilemedim medicanada bir kadın doğum doktoruna randevu alacağım bu gidişle.
Aysedamlac Hatice341 ben eşine takipliyim kendisinin muayenesi var ordan ulasabılırsınız belki instadan vs.
Softlove Hatice341 ciddi olamazsınız gerçekten. Sizi uyarmaya çalışıyorum . Burdaki bir çok insanda bunun endişesinde. Kurunun yanında yaşta yanmıştır elbette ama sizin doktorunuz kuru mu ? Yaş mı? Nasıl emin olabilirsiniz. Doktorların çoğu işin içindeymiş. Çoğuda bildiği halde susmuş. Dikkat edin sadece. Hayırlı doğumlarınız olsun.
emel16 yrncgl katılıyorum, tamamen bilgisi olmaması ilginç değil mi kimsenin günahını almam istemem ama, bende olsam güvenemezdim,, ikinci dk başka doktor arayışına girerdim