Hatice341 ilginY Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏
ilginY Melisasb Fulya hanım var yarın sabah kendisine gidicem. Hastanede çalışan biri önerdi kendisini memnun kalırsınız dedi. Bende ondan aldım randevuyu hemen
Nissaa 19 Eylül de Bedia Zeynep hoca da 2.sezeryanimi oldum 40imda da kontrole gidicektim. Şimdi nereye gidicekse bende onu araştırıyorum bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? Ya da telefon numarası olan varsa ?
Gzm34 Nissaa benimde 22 eylülde bedia zeynep hanım sezaryenimi yaptı ve 30 unda kontrole gidecektim. Bende ne yapacağım bilemedim medicanada bir kadın doğum doktoruna randevu alacağım bu gidişle.
Aysedamlac Hatice341 ben eşine takipliyim kendisinin muayenesi var ordan ulasabılırsınız belki instadan vs.
Softlove Hatice341 ciddi olamazsınız gerçekten. Sizi uyarmaya çalışıyorum . Burdaki bir çok insanda bunun endişesinde. Kurunun yanında yaşta yanmıştır elbette ama sizin doktorunuz kuru mu ? Yaş mı? Nasıl emin olabilirsiniz. Doktorların çoğu işin içindeymiş. Çoğuda bildiği halde susmuş. Dikkat edin sadece. Hayırlı doğumlarınız olsun.
emel16 yrncgl katılıyorum, tamamen bilgisi olmaması ilginç değil mi kimsenin günahını almam istemem ama, bende olsam güvenemezdim,, ikinci dk başka doktor arayışına girerdim