yrncgl Bence orda çalışan doktorların muhakkak birşeylerden haberi vardır, yoksada bu doktorunda ihmalidir. Hiç mi sorgulamıyorlardı hiç mi kontrol etmiyorlardı bebekleri gidip. Bence doktorlarınızı değiştirmelisiniz
ilginY yrncgl bu konuda da dün muayeneye gittiğimde sordum. Zaten kadın doğum doktorları olarak fark etmişler durumu ve yönetime bildirmişler. Doğurttuğum çocuğu görüyorum sonuçta 10 gün küvezde yatırdıklarını görünce ne oluyo burda diye araştırmaya başladık falan diye anlattı. Yani aylardır gidip geldiğim için güvenilir bi doktor olduğunu anlıyosunuz. O hastanede çalışmış olması şanssızlık olmuş onun adına üzüldüm.
Mervealya1992 yrncgl bende oyle dusunuyorum ozellıkle dogum doktorlarının haberı olmaması mumkun degl cnmu ypgun bakımda yatıyor bebekler sonucta
emel16 yrncgl katılıyorum, tamamen bilgisi olmaması ilginç değil mi kimsenin günahını almam istemem ama, bende olsam güvenemezdim,, ikinci dk başka doktor arayışına girerdim
ilginY Hatice341 numarasını almıştım ben ilk başladığım zaman. Ama şuan plan yapmamış anladığım kadarıyla
ilginY Ennna biruniye karar verdim sefaköydeki. Beylikdüzü tarafında hiç bi hastane düzgün görünmüyo şuan. Medicana ya gittim o da yeni doğan yoğun bakımını kapatmış kasım sonu açılacakmış. Bi sorun olursa çevre hastanelere yolluyoruz dediler. O da bana uygun gelmedi
Busra01nil ilginY hangi doktora gidiceksiniz acaba bende beykent hastanesi ve biruni arasında kararsızım birunide serhat hoca aşırı övülüyor
yrncgl Bir sorun olduğunu anladıkları halde orada çalışmaya ve doğum yaptırmaya devam etmişler, bebeklerin küvezde kalmalarına yoğun bakıma alınmalarına neler olduğunu anladıkları halde göz yummuşlar. Bu durumu farkeden doktorlar kimsenin orada doğum yapmalarına müsade etmemelilerdi diye düşünüyorum.
ilginY Busra01nil Beykent üniversitesine hiç gitmedim yorumları hiç iyi değildi. Biruniye bugün uğradığımda hasta kabuldeki personelle görüştük en son genelde kim tercih ediliyor diye sordum fulya hoca olduğunu söyledi. Onun için ondan randevu aldım bende. Benim özel bi durumum yok, takibimle alakalı. doğum durumu kaldı bi tek sonuna geldim. Yorumlarıda güzeldi doktorun. Umarım yolunda gider her şey. Hastanenin güvenilir olması benim için ön planda şuan. Bu arada Avcılar Anadolu hastanesinde Özcan hoca var onun için çok iyi yorumlar vardı ona da uğradım bugün ama hastane içime sinmedi benim. Kafam rahat geçirmek istiyorum bu süreci
GamzeeeYigittt Busra01nil bende beykent üniversitesini araştırıyorum şuan avcılar hospitala gidiyordum malul kapandı oda🥹
Busra01nil ilginY bende bugün konuştum biruni ile dr.hazel çağın kuzey randevu alıcaktım aşırı kararsız kaldım ne yapsam bilemiyorum son zamanlarım Birde beykent üniversitesinde hatice yalçınkaya şenel var ona randevu aldım pekte içime sinmiyor son zamanlardayım ne yapsam ne etsem aşırı kararsızım
Busra01nil ilginY çok az süreniz kalmış Benim gibi çok üzücü inşallah en hayırlısı olur hakkınızdaaa çook güzel geçsin doğumunız
Busra01nil GamzeeeYigittt of ne yapıcaz kiii anlamıyorum doktor hatice yalçınkaya şenel randevu aldım bu ay sonuna tabi doğurmazsamm
ilginY Busra01nil Bende aynı durumdayım ama sonuçta bi şekilde doğum yapıcaz:) Bi de doğum yaptığımız günlere gelseydi daha kötü bi psikoloji olucaktı. Şuan doğum yapmış başka hastanelere sevk edilen gebeler bebekler var orada. Her şerde bi hayır olduğunu düşünmek lazım. Bi de bu olaylardan sonra artık hastanelerin daha titiz davranıcağını düşünüyorum ben.
Hatice341 Busra01nil bana da Hatice hanım önerildi fakat beykent hastanesi hakkında da bazı haberler var. Net bir şey yok ama bir bakın isterseniz. Bende şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu çevredeki hiçbir hastaneye güvenim kalmadı
Alya05 Hatice341 hastanede olan biten herşeydeb doktorun haberi vardır. Hani o doktorlar üzerinden hastane kazanıyor ya , hani p doktorlar gereksiz tahlil vs vs istiyor ya kim ne derse desin özel hastaneler nekadar Özek hissettiriyorsa nekadar rahatsa bir okadar da para avcısıdır
Busra01nil Hatice341 hastane elemekten doktor elemekten elimde sonuç elimde hiçbir şey kalmıyor 😃 ne yapıcağımı şaştım Beykente gidicem bir de biruniye randevu alıcam herkes için en hayırlısı olsunn Rabbim herkesi vicdanlı merhametli hayırlı insanlarla karşılaştırsın
ilginY Hatice341 muayeneleri uzmanlar ve proflarda değişiyomuş. 1750 uzmanların muayenesi. Doğumda 35bin normal sezeryan 45 dedi sanırım 40küsürdü yani. Bi de bebek orda doğduğu için %15 indirimli hizmet alıyomuş sürekli olarak. Ne için giderse gitsin. Öyle bi imkan sağlıyomuş
Hatice341 Busra01nil amin hepimiz için zor bir süreç. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hatice341 ilginY Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏