bsrakkaya0 benim tüplerimde sıkıntı var ben kendiliğinden hamile kalıyorum ama maalesef düşükle sonuçlanıyor yani bebeğim bana tutunamıyor ve böyle tam 10 tane düşüğüm var. Sonra tüp bebek yapmaya karar verdim ilk denemede tuttu 23. Haftalık hamileyken kalbi durdu ve ölü doğum yapmak zorunda kaldım 😔 o kadar zor atlattım ki bu dönemi tam 3 yıl bekledim yine aynı şeyleri yaşarım diye hep erteledim. Ama anne de olmak istiyordum bir yandan en son korkularımı yenip tekrar tedaviye başladım. Çok zor çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve sonuç ikizlerim kucağımda ve 8 aylıklar 😍🤲🏻 biz bir istedik kurban olduğum rabbim iki tane gönderdi 🤲🏻❤️ Allahım kimsenin kucağını emeğini boş bırakmasın🤲🏻
Bebeğini kaybetmiş Annelere
Defnezumramom kaç haftaliksin
bsrakkaya0 ah bende 13 haftalık kürtaj oldum 5 doktoruda trizomi 18 belirtileri ve anomalileri saydı. Cinsiyetini görür muyuz acaba diye gittiğim muayenede bir sürü anomali sayıldı yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüyü anlatamam…
Mom_185 21 haftalığız şu an 13 aylıkta kızım var
Sermec27 Merhaba genetik test yapılıp kan sulandırıcı iğne ve aspirin mi kullandınız peki? Benimde 2 kaybım var kalp durması 6-8. Haftalarda oldu. Şimdi yeniden gebeyim daha 4+3 4-5 gündür kan sulandırıcı iğne + ilaç kullanıyorum ama şimdi kahverengi leke gelince doktor ecopirini kesip sadece iğneyle devam edicez dedi. Ben de çok korkuyorum artık ihmallerden, doktor doktor gezmekten çok bunaldım yoruldum. Ve ecopirini kesmek istemiyorum. Siz gebeliklerinizde böyle bi durum yaşadınız mı neler yaptı doktorlar ve nasıl sonuçlandı :(
Serya3 merhaba hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyimm?
bsrakkaya0 8 haftalıklen kalbi durmuştu sonra tekrar hamile kaldım Şuan 27 hafta ama hep bir korku suanda da var hareketleri azalınca falan hiç bitmiyor korku
Serya3 yok şimdi gittiğiniz doktoru sordum cok teşekkür ederim 🙏🏻
bsrakkaya0 amin inşallah bütün anneler saglikla bebeklerini kucaklarina alsin insallah 🙏🏻 psikolojik olarak hazır değildim. Hazir olduğumda hamile kaldım.
akkrn ölü doğum sonrası bütün testler yapıldı genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi hiç birinde sorun çıkmadı ikinci oğlumda doğuma kadar sadece kan sulandırıcı iğne kullanmıştım coraspin bende kanama yapmıştı daha sonra tekrar hamile kalmıştım kan sulandırıcı kullandığım halde kalbî durmuştu üçüncü oğluma hamileyken yine kanama yaşamıştım 7. Haftada kan sulandırıcı iğneyi kesmiştim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım şükür oğlum sağ salim doğdu inşallah sende sağ salim kucağına alırsın Allah’ın izniyle 🤲
Cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım o kadar kötüyüm ki koruyamadım gibi hissediyorum minicik kalbini durdurcak ne yapmıs olabilirm diye düşünüyorum ıkı sene önce de bi düşüğüm oldu 5 haftalıktı şimdi ki 9 haftalıktı depresyon a girmemek için fazlasıyla bi çaba içindeyim ama dayanamıyorum bir daha denemek istermiyim onu bile bilmiyorum aynı şeyleri tekrarlıyorum gibi hissettiriyo artık
bsrakkaya0 bende geçen yıl ağustosta tek yumurta ikizlerimi kaybettim doğumda kalpleri durdu 24+6 da mecburi sezeryan oldum ama maalesef ikisinide kaybettim meleklerimi 😔 ama şimdi çok şükür tekrardan hamileyim 8+3 haftalık rabbim aynı şeyleri tekrar yaşatmasın kimseyi evladıyla sınaması inşallah 🤲
bsrakkaya0 3 sene önce 17 haftalık bebeğimi su gelmesi sebebiyle kaybettim. Çok şükür Şuan bir bebeğim oldu çok zorlu yollardan sonra ama o bebeğim aklıma her geldikçe burnumun direği sızlar kalbim ağrır.
bsrakkaya0 ben kızımı 23 haftalıkken doğurdum duyum geliyormuş anlamadım 1 haftadır 4 gün yaşadı kızım sonra vefat etti. Tekrar hamile kaldım oda 5 haftalıkken düştü. Şimdi tekrar hamileyim 23 haftadayız biraz endişe biraz heyecan çok şükür ediyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun🥰🥰
Bigsecret3 hiç bişey hissetmediniz mi 4 hafta bebek karninizda ölü kanama bişey olmadı mı belirti