lidyaa30 CerkesMaria sen bi de haftan ilerleyince gor 😂 17+3 um dun yine gecenin bir saati acilde serum taktilar mide bulantisi ve karin agrisindan
CerkesMaria lidyaa30 cok gecmıs olsun ben sımdı ıste bır kaybım var korkuyorum yıne aynısı olur dıye evham yapıyorum kuzum
Melike1001 CerkesMaria bunlar iyi günlerin tadını çıkar 🙂 bende senin gibiydim 8+3 te Bi başladı yazdığın belirtiler artık wc ye gidip kusmaktan nefret ediyorum 12+4 üm hala günde bir kez çıkartıyorum afedersin açık konuştum 🙂
Melike1001 CerkesMaria aynı durumu bende yaşadım bir tane düşüğüm var bunun öncesinde bende öyle diyordum ama bazen illallah geliyor emin ol 🙂
lidyaa30 CerkesMaria tesekkurler kotu dusunmeyin sizde hic belirtisi olmayip mis gibi 9 ay gecirenlerimiz de var
sgkyr CerkesMaria bende hiç yaşamadım biraz hafif göğüs ağrısı kalkarken hafif bi kasık ağrısı bu kadar 12+3 şuan
daenerys CerkesMaria ben hiç belirti yaşamadım ama kimseye de söylemedim soran olursa bulantılarım var de. sakın belirtim yok iyiyim deme 😅
daenerys CerkesMaria nazar değer belli mi olur. istekli bi sekilde olmasa bile gönülleri bozulur çünkü çoğu kadın 9 ay boyunca aşırı zorluklar çekiyor 😃
Nur8090 Bende de belirti yok genelde ilk aylar bulantı kusma gibi belirti yaşamayanların cinsiyeti erkek oluyormuş sizce de öyle mi 🤔