daenerys CerkesMaria nazar değer belli mi olur. istekli bi sekilde olmasa bile gönülleri bozulur çünkü çoğu kadın 9 ay boyunca aşırı zorluklar çekiyor 😃
Nur8090 Bende de belirti yok genelde ilk aylar bulantı kusma gibi belirti yaşamayanların cinsiyeti erkek oluyormuş sizce de öyle mi 🤔
Sebepsin CerkesMaria ah canim daha çok erken 10. Haftadan yazıyorum. Mide bulantısı hayattan soğuma ağlama krizleri halsizlik vs vs şuan çok küçük olduğu için normal🌸
CerkesMaria Sebepsin o haftalara gelmeyı umuyorum korkuyorum kalp atısını duyamam dıye doktor kese bıraz ufak dedı
mucizegebee @CerkesMaria benimde daha önce 3 kaybım var bu 4.hamileliğim endişeni anlıyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
CerkesMaria mucizegebee doktorumla gorustum 2 gun oncede olmustu kan sulandırıcıyı kestı duphastona devam dedı kırmızı olmadıkca sorun yok dedı
Melikeakkc CerkesMaria bende 4+5 bende de hiç bişey yok dün doktora gittim çok erken dedi keseyle bebekte gözükmedi 😂
Simya2810 CerkesMaria 24. Haftadayım öyle büyük belirtilerim olmadı göğüs büyümesi hassasiyeti kasık ağrısı dışında. Midem hiç bulanmadı bel ağrım olmadı. Belirtiler kişiden kişiye göre değişir.
CerkesMaria Simya2810 bel agrım yoğun oluyor yuruyunce bırde arada mınık kahve lekelenmeler ıste onlardan korkuyorum