sgkyr CerkesMaria bende hiç yaşamadım biraz hafif göğüs ağrısı kalkarken hafif bi kasık ağrısı bu kadar 12+3 şuan
lidyaa30 CerkesMaria tesekkurler kotu dusunmeyin sizde hic belirtisi olmayip mis gibi 9 ay gecirenlerimiz de var
Melike1001 CerkesMaria aynı durumu bende yaşadım bir tane düşüğüm var bunun öncesinde bende öyle diyordum ama bazen illallah geliyor emin ol 🙂
daenerys CerkesMaria ben hiç belirti yaşamadım ama kimseye de söylemedim soran olursa bulantılarım var de. sakın belirtim yok iyiyim deme 😅
daenerys CerkesMaria nazar değer belli mi olur. istekli bi sekilde olmasa bile gönülleri bozulur çünkü çoğu kadın 9 ay boyunca aşırı zorluklar çekiyor 😃
Nur8090 Bende de belirti yok genelde ilk aylar bulantı kusma gibi belirti yaşamayanların cinsiyeti erkek oluyormuş sizce de öyle mi 🤔
Sebepsin CerkesMaria ah canim daha çok erken 10. Haftadan yazıyorum. Mide bulantısı hayattan soğuma ağlama krizleri halsizlik vs vs şuan çok küçük olduğu için normal🌸
CerkesMaria Sebepsin o haftalara gelmeyı umuyorum korkuyorum kalp atısını duyamam dıye doktor kese bıraz ufak dedı
mucizegebee @CerkesMaria benimde daha önce 3 kaybım var bu 4.hamileliğim endişeni anlıyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
CerkesMaria mucizegebee doktorumla gorustum 2 gun oncede olmustu kan sulandırıcıyı kestı duphastona devam dedı kırmızı olmadıkca sorun yok dedı
Melikeakkc CerkesMaria bende 4+5 bende de hiç bişey yok dün doktora gittim çok erken dedi keseyle bebekte gözükmedi 😂