numix Minnaksever Muz da yiyorum her gün 2 tane nerdeyse😂 avakado da buldukça yiyorum ama fayda etmiyor. Toz nesquik mi?
Minnaksever numix evet bir de en çok kiloyu son 2-3 hafta alıyorlar ve ultrasonda genelde az ölçülüyor çok da şey yapmayın yani benim kızıma 3000 dediler iki hafta sonra 3950 olarak doğdu.ben 2900 doğmuşum gayet de saglikliyim kolay da kilo almam genetik biraz da 🙂
Elfelf475 numix her benek aynı standart kilolarda doğramaz sizle ben de nasıl farklıysak onların da yapısı bir olamaz maalesef. Bu tarz sağlıksız şeyleri tüketip vücudunuza zararlı şekerleri almayın. Mutlu olmak da bazen işe yarar. Kaygı stres bile belki zayıf olma sebebidir. Kafanıza takmadan beslenin bence
Sedefky numix muzlu süt için içine ceviz bal koyup iyce çekip için çok fayda edecek. Süt mutlaka pişmiş olsun.
Sumeyye06_ numix bazen ne yaparsan yap bebek kilo almaz. Anne baba zayıfsa. Şekeri bırakıp daha sağlıklı yeşillik yumurta balık et tavuk ceviz muz pekmez kefir gibi ürünlerle beslenirler hem daha sağlıklı kilo aldirirsin bebeğine ama bana çok zayıf gelmedi. Ben ilk kızımda bu haftalarda bu kilolardaydi. 3200 doğum yaptım . Doğuma yakın daha hızlı kilo alıyorlar.
numix Sumeyye06_ Evet eşimle ikimiz zayıfız genetik faktörde olabilir. Ama insan ister istemez kafasına takılyor. Şekerli şeyler çok nadir tüketiyorum yiyince vicdan yapıyorum o derece. İnşallah öyle olur teşekkür ederim 🌸
Alyask numix ben tahın pekmez yıyorum 24 haftalığım dr üç hafta ilerde gelısımı dedi ben ona bağladım bilmiyorum tahın kılo aldırıyormuş bebeğe öyle duymuştum deneyin bi zararı olmaz çok da faydalı
Hayalimmm42 Alyask bende bunu yiyorum seviyorum tatlı sevdıgımden galiba bir tabak bitiriyorum bizde 38 haftalık 3300 dedi dr cokta kilo almadık 😂kendımde 11 kg aldım
Alyask numix evet kahvaltı da bazen de yatarken . Deneyin derim faydasını görürsünüz ben bilmeden yedım çok sevıyorum zaten tahın pekmez sizde deneyin ❤️
PinkBerryy Sizin bir cevabınızı görmüştüm akşam 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum demiştiniz bu yanlış bir beslenme düzeni hamileyken bebeğe enerji yetmez, akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmanız lazım. Süt/kuruyemiş/ cacık olabilir.
numix PinkBerryy O beslenme biçimimi tamamen değiştirdim. Sağlıklı beslenmeye çalışırken diyet yapıyormuşum meğer. Artık akşam yemeğinden sonra ya meyve yiyorum ya da kefir-kuruyemiş yiyorum. Aç yatmıyorum kesinlikle. İyi hatırladınız ama 🙈
PinkBerryy numix Geçenlerde beslenmeyle ilgili postlara bakıyordum ben de orda gördüm 🥰 Değiştirmeniz iyi olmuş kesinlikle 👍🏻