Alyask numix ben tahın pekmez yıyorum 24 haftalığım dr üç hafta ilerde gelısımı dedi ben ona bağladım bilmiyorum tahın kılo aldırıyormuş bebeğe öyle duymuştum deneyin bi zararı olmaz çok da faydalı
Hayalimmm42 Alyask bende bunu yiyorum seviyorum tatlı sevdıgımden galiba bir tabak bitiriyorum bizde 38 haftalık 3300 dedi dr cokta kilo almadık 😂kendımde 11 kg aldım
Alyask numix evet kahvaltı da bazen de yatarken . Deneyin derim faydasını görürsünüz ben bilmeden yedım çok sevıyorum zaten tahın pekmez sizde deneyin ❤️
PinkBerryy Sizin bir cevabınızı görmüştüm akşam 6dan sonra hiçbir şey yemiyorum demiştiniz bu yanlış bir beslenme düzeni hamileyken bebeğe enerji yetmez, akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmanız lazım. Süt/kuruyemiş/ cacık olabilir.
numix PinkBerryy O beslenme biçimimi tamamen değiştirdim. Sağlıklı beslenmeye çalışırken diyet yapıyormuşum meğer. Artık akşam yemeğinden sonra ya meyve yiyorum ya da kefir-kuruyemiş yiyorum. Aç yatmıyorum kesinlikle. İyi hatırladınız ama 🙈
PinkBerryy numix Geçenlerde beslenmeyle ilgili postlara bakıyordum ben de orda gördüm 🥰 Değiştirmeniz iyi olmuş kesinlikle 👍🏻
Edaerva numix bi postta biri son haftalarda kelle paça çorbası çok içtim bebeğim baya kilo aldı demişti dene istersen
numix Edaerva O çorbayı hiç sevmiyorum önceden de yiyemezdim ağır geliyor bana 🥺 yine de öneri için sağolun
ilayda_96 Edaerva 16 haftalık hamileyim her hafta düzenli içiyorum hem kolejen için çok iyi hem de kemik yapısı için severekte içiyorum🫠
Yagmur223 Edaerva zararlı değil mi meraktan soruyorum bir kaç defa içeyim dedim de izin vermediler icmeme zararlı olabilir diye.
Edaerva numix evet bana da ağır geliyor ama ben son ayda deniycem çünkü benim bebeklerim de zayıf doğuyo bari bu kilolu olsun
numix Bugün ki kahvaltım böyleydi. Her gün nerdeyse böyle tabak yiyorum. Ben daha ne yiyeyim siz söyleyin 🥺😂
Cosimaniehaus numix ben de yapı olarak zayıfım ve son haftalara doğru doktorum bana da biraz zayıf dedi ama sorun olacak bir şey değil dedi. Yani çok kilolu doğacağını düşünmüyorum demişti. En son 2800gr demişti aradan 1 hafta geçti bebiş gelmek istedi:) 37+4 te doğdu 2530gr doğdu. Şimdi 27günlüğüz ve bir sorunla karşılaşmadık şükür. Minik ve hareketliyiz. Kilosuna ben de takılmıştım kuvöze girer diye endişe etmiştim ama şükür öyle olmadı. Sağlıkla alın kucağınıza
numix Cosimaniehaus Sevindim sizin adınıza, amin teşekkür ederim bakalım son haftalarda kilo alımı nasıl olacak
Sclozdgru Cosimaniehaus ultrasonda mı yanılmış kilosu yoksa doğduktan sonra mu verdi kilo sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻♥️