elmacini ya baktirsaydin bende 6 haftalığım kese vardı bebek yoktu Altan bakıldığında bebek de vardı

Rojin__321 alttan baktırma olayo beni çok korkutuyor oyüzden baktırmak istemedim bekliycem mecbur doktorda biraz olumsuz konuşan biriydi 8.hafta olunca başka doktora gitcem inşallah

İnşallah hayırlı haberler alırız

elmacini benm 4. Haftadan beri alttan bakıldı kese yanında büyük bir kanama alanı var. 7 haftalıkken yolk sac ve embriyo görüldü

elmacini çarşamba günü aynısını yaşadım kese var bebek yok dendi ve 1 hafta gerıden geliyormus 6.haftalık göründü 2 hafta sonra bır daha gıdecem

Ablam yiğenimin kalp atışını 9 hafta da duymuştu

elmacini aynı şeyi bende yaşadım 10 gün boyunca içim içimi yiyordu acaba var mı yok mu olacak ki olmicak mi diye 6+1 de gittiğimde kese vardı bebek yoktu ama bugün 7+5 te gittim çok şükür ki bebeği gördük kalp atışını da dinledik bin şükür meğersem ki 8 gün geç döllenme olmuş yani bugün 7+5 olması gerekirken 6+4 sizde korkmayın içiniz rahat olsun stres olmayın sizde görüceksiniz inşallah 🤲🌸

Nurella0 benimde kese gözükmüştu bebegı görememişlerdi 8 haftalıkken gördüler geç gözüke biliyor acele etmeyın doktora gitmek için

6 gün sonra

Kızlar bugun bebeği gördüm çok şükür eski gittiğim doktor beni okadar çok korkutmuştuki 1 hafta kabus gibi geçti

Bende bugun tam 6 haftalık oldum doktor keseyi gordu icini goremedi alttan muayne kabul etmiyorum haftaya gel dedi ama kese haftasına uygunmuş ona ragmen hala yok

Umaysrky benimde öyleydi bugun 6+5 de gördüm çok şükür. Sizde haftaya görürsünüz içinizi ferah tutun

İnşallah 6+5 de alttan bakmayı teklif etti kabul etmedim baya uğraşarak buldu aşırı minik büyük ihtimal geç döllenme

elmacini merhaba vajinal ultrason bebeğe zarar vermiyor doktorum 2 li taramaya kadar vajınal ultrasonla baktı karından detaylı görünmüyor 🙏🏻

Mervevebebegi15 doğrudur ama ben çok rahatsız oluyorum kendimi kastığım için canım yanıyor. Bebek zarar görceği için değilde psikolojik olarak ben kötü hissediyorum

elmacini anladım tabiki doğru yanma oluyor karından daha rahat ediyoruz zaten ama keşke 5. Haftada baktırsaydınız karında görünmedi ya vajınalden mutlaka görür doktorunuz ben 7. Haftada kalp atışını duymuştum 6 da çağırmıştı girmemiştim eğer yine kalp atışı karından duyulmazsanız endişelenmeyin