Kendime söz vermiştim 8 hafta öncesinde gitmiycem diye ama duramadım yine. Akşamları genellikle bazen kasık ağrısı batma oluyor ve göğüslerde hassasiyet var. 5+2 de çok hafif kahverengi lekelenme oldu oyüzden gitmiştim ama bekliycez bakalım
Kese var bebek yok
elmacini Altan bakildimi
- Hafta sonuna kadar bekle . Alttan muayene falan da yaptırma . Bebiş genelde geç görünüyor . Hayırlısı ile gelir
elmacini malesef beklemek çok zor kendimden biliyorum zaman geçmiyor gibi resmen ama bşka çare de yok
- Düzenlendi
Rojin__321 bakmak istedi doktor ama baktırmadım
elmacini ya baktirsaydin bende 6 haftalığım kese vardı bebek yoktu Altan bakıldığında bebek de vardı
Rojin__321 alttan baktırma olayo beni çok korkutuyor oyüzden baktırmak istemedim bekliycem mecbur doktorda biraz olumsuz konuşan biriydi 8.hafta olunca başka doktora gitcem inşallah
elmacini benimde 7+2 de görülmedi 9. Haftaya doğru gitcem tekrar bnde merakla bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler alırız
elmacini benm 4. Haftadan beri alttan bakıldı kese yanında büyük bir kanama alanı var. 7 haftalıkken yolk sac ve embriyo görüldü
Ablam yiğenimin kalp atışını 9 hafta da duymuştu
elmacini aynı şeyi bende yaşadım 10 gün boyunca içim içimi yiyordu acaba var mı yok mu olacak ki olmicak mi diye 6+1 de gittiğimde kese vardı bebek yoktu ama bugün 7+5 te gittim çok şükür ki bebeği gördük kalp atışını da dinledik bin şükür meğersem ki 8 gün geç döllenme olmuş yani bugün 7+5 olması gerekirken 6+4 sizde korkmayın içiniz rahat olsun stres olmayın sizde görüceksiniz inşallah 🤲🌸
Nurella0 benimde kese gözükmüştu bebegı görememişlerdi 8 haftalıkken gördüler geç gözüke biliyor acele etmeyın doktora gitmek için
Kızlar bugun bebeği gördüm çok şükür eski gittiğim doktor beni okadar çok korkutmuştuki 1 hafta kabus gibi geçti
Bende bugun tam 6 haftalık oldum doktor keseyi gordu icini goremedi alttan muayne kabul etmiyorum haftaya gel dedi ama kese haftasına uygunmuş ona ragmen hala yok