İlk gebeliğimde de aynı sorun olmuştu bebek yok denildi ama 8 haftamda görmüştük. Şimdi yine 5+6 haftam kese gözüküyor fakat bebek yok diyor yine endişeliyim nasıl bekliycez aynı sorunu yaşayan var mı.
Kese var bebek yok
Benimde 5+2 bugün keseyi gördük bebek henüz görünmüyor haftaya gel dedi
Doktor baya canımı sıktı boş gebelik gibi felan diye haftayada gitmeyip beklemeyi düşünüyorum bende :(
elmacini şu an 8+3üm ilk 6+5ken gittim kese göründü boş değil ama bebek yok tahminen 5 haftalık dendi bu yoruma göre 5+6 da gittiğimde vajinal gördük bebeği yani sata göre 7+4 dü ama kalp atışı yok bir hafta sonra gel bakalım dedi bu hafta perşembe gitmeyi planlıyorum bakalım her gebelik bir değil doktorlar 10 haftaya kadar bekliyor bazen de böyle kötü konuşabiliyorlar malesef zaman bırakın ve güvendiğiniz bir doktor bulmaya çalışın
ozlem_2727 evet beklemekten başka çare yok teşekkür ederim
Kendime söz vermiştim 8 hafta öncesinde gitmiycem diye ama duramadım yine. Akşamları genellikle bazen kasık ağrısı batma oluyor ve göğüslerde hassasiyet var. 5+2 de çok hafif kahverengi lekelenme oldu oyüzden gitmiştim ama bekliycez bakalım
elmacini Altan bakildimi
- Hafta sonuna kadar bekle . Alttan muayene falan da yaptırma . Bebiş genelde geç görünüyor . Hayırlısı ile gelir
elmacini malesef beklemek çok zor kendimden biliyorum zaman geçmiyor gibi resmen ama bşka çare de yok
- Düzenlendi
Rojin__321 bakmak istedi doktor ama baktırmadım
elmacini ya baktirsaydin bende 6 haftalığım kese vardı bebek yoktu Altan bakıldığında bebek de vardı
Rojin__321 alttan baktırma olayo beni çok korkutuyor oyüzden baktırmak istemedim bekliycem mecbur doktorda biraz olumsuz konuşan biriydi 8.hafta olunca başka doktora gitcem inşallah
elmacini benimde 7+2 de görülmedi 9. Haftaya doğru gitcem tekrar bnde merakla bekliyorum
İnşallah hayırlı haberler alırız
elmacini benm 4. Haftadan beri alttan bakıldı kese yanında büyük bir kanama alanı var. 7 haftalıkken yolk sac ve embriyo görüldü
Ablam yiğenimin kalp atışını 9 hafta da duymuştu