Denizpak Ebbruc aynen pirinç falan yiyorum şuan bildiğin katı ne varsa yiyorum 😁 teşekkür ederim kuzu yanımda olduğunuz için ama emin ol korkma dikiş baya götürüyor kuzu ❤️
Ebbruc Denizpak götürür götürür umutluyum valla çok şükür, hepimiz sağlıkla zamanında alcaz inşallah 🥰 enfeksiyon falanda yok ya içim daha rahat şuan o yüzden aşkım
Hka_hilal Denizpak aman gelmesin keyfi yerinde olsun sağlığı iyi olsun dursun annesi 🥰🥰 oo akrep severim 😍 ben de cuma gidecektim ama perşembeye çekiyoruz doğum paketi kontrol muayene ilerlediği için
Denizpak Hka_hilal olsun seninde az kaldı perşembeye ne kaldı kuzu senin ilaçları da keser belki benimkini kesti o hafta da ❤️
Hka_hilal Denizpak ay şu progestan fitili kessin ya ellerim mahvoldu yıkamaktan 😂😂 bi de activexle yıkıyorum bakteri olmasın diye yemin ederim ellerim kupkuru 😂😂
Denizpak Hka_hilal kuzu normalde de hamilelikten dolayı kuruyor bide fitil için ekstra yikiyorsan baya zor olur gerçi alışıyor insan bir süre sonra da inşallah biraktirir da rahat edersin , ❤️
Denizpak Ebbruc hep umutlu ol gerçekten götürüyor aksi bir durum olmadıkça çok şükür hepimiz sonları görürüz ❤️
Ebbruc Hka_hilal önce sen bırak sonra da ben inşallah 🥲 fitil kullanmıyorum ama hapı bile beni geriyo artık
Serifeknc Ebbruc perinatolog bu kadın ve hep antibiyotigi başka Doktorlara yazdrdm diyor ki biz kültürde ki değerleri önemli görürüz geri kalani tedavi etmeyiz hijyene dikkat et yeterli alanında çok iyi kadın eğitim üyesi aynı zamanda güveniyorum ama bu biraz beni geriyo
Ebbruc Serifeknc bol su iç ozaman canım, iç çamaşırlarını ayrı yıka min 60 derecede. Sık sık çamaşır değiştir ben öyle öyle geldim bu haftalara enfeksiyon olmadan
Serifeknc Ebbruc hepsini yapıyorum hatta çamaşırlarımı sirkeli suya önce koyup sonra yüksek derecede yıkıyorum kurtulamadım hep 200 lerde ve üstünde değer idrar yolu enfeksiyonu inşallah selametle 4 hafta daha atlatirm da
Ebbruc Denizpak evet ya , eşime dedim az önce ne çabuk 3 hafta geçmiş diye 🥲 ama bakınca zaman geçmiyo gibi. Gerçi bugünün bile 17 saatini bitirdik çok şükür 🥰
Nurlena Ebbruc Hka_hilal bizimde önde gidiyor normal mi acaba diye merak ettim başka şeylere o kadar odaklanıyoruz ki bazı şeyleri sormayı unutuyorum inşallah diyete gerek kalmaz bi zevkim o var 😄Allah yardımcın olsun valla
Ebbruc Nurlena normal normal , bazen gelişimi önde gidebiliyo bebeklerin genetik olarakta etkili, beslenmemizde etkiliyo. Sağlıkları yerinde olsun da gerisi hallolur 🥰
Hka_hilal Nurlena amin ama çok mutsuz etmiyor beni sadece ekmek pilav makarna yemiyorum hep protein ağırlıklı besleniyorum mutsuz etmiyor beni 😄 zaten tatlı filan hiç canım çekmiyor çok şükür çekse zor olurdu 😂
Nurlena Melek255 bi sonraki kontrolde bakılacak bakalım inşallah sorun yoktur sonra yine danışırım size
Melek255 Ebbruc dünden beri bakıyordum hiç bulamadım kararsız kalmıştım ama demin sipariş verdim 🥰 teşekkür ederim 🌸