Hka_hilal Denizpak ohh çok sevindim şükürler olsun o zaman bi 4 5 haftaya kavuşuyorsun yavruna rabbimin izniyle 💕💕💕
Denizpak Hka_hilal evet inşallah kuzu çocuk çok erken gelecek gibi durmuyor bu sefer de gelsin diye uğraşcaz heralde ahahah 😁 tabi şaka yapıyorum valla kasımın ilk haftası gelir herhalde annesi gibii bir akrep burcu 😁😁
Ebbruc Denizpak oyy maşallahhh 🧿🧿🧿 🥰 olmadı biraz patates haşla, muz falan ye düzelir kuzum ishalin. Ay iyi bari sezeryan istiyodun zaten iyi oldu senin için 🥰 ohh git git sefan olsun hakettin
Denizpak Ebbruc aynen pirinç falan yiyorum şuan bildiğin katı ne varsa yiyorum 😁 teşekkür ederim kuzu yanımda olduğunuz için ama emin ol korkma dikiş baya götürüyor kuzu ❤️
Melek255 Ebbruc dünden beri bakıyordum hiç bulamadım kararsız kalmıştım ama demin sipariş verdim 🥰 teşekkür ederim 🌸
Hka_hilal Denizpak aman gelmesin keyfi yerinde olsun sağlığı iyi olsun dursun annesi 🥰🥰 oo akrep severim 😍 ben de cuma gidecektim ama perşembeye çekiyoruz doğum paketi kontrol muayene ilerlediği için
Ebbruc Denizpak götürür götürür umutluyum valla çok şükür, hepimiz sağlıkla zamanında alcaz inşallah 🥰 enfeksiyon falanda yok ya içim daha rahat şuan o yüzden aşkım
Denizpak Hka_hilal olsun seninde az kaldı perşembeye ne kaldı kuzu senin ilaçları da keser belki benimkini kesti o hafta da ❤️
Hka_hilal Denizpak ay şu progestan fitili kessin ya ellerim mahvoldu yıkamaktan 😂😂 bi de activexle yıkıyorum bakteri olmasın diye yemin ederim ellerim kupkuru 😂😂
Denizpak Hka_hilal kuzu normalde de hamilelikten dolayı kuruyor bide fitil için ekstra yikiyorsan baya zor olur gerçi alışıyor insan bir süre sonra da inşallah biraktirir da rahat edersin , ❤️
Denizpak Ebbruc hep umutlu ol gerçekten götürüyor aksi bir durum olmadıkça çok şükür hepimiz sonları görürüz ❤️
Ebbruc Hka_hilal önce sen bırak sonra da ben inşallah 🥲 fitil kullanmıyorum ama hapı bile beni geriyo artık