Melek255 Nurlena benim bebiş de bir hafta kadar önden gidiyor ama suyu iyi dedi ben de şeker yüklemesi yaptırmadım doktor açlık ve tokluk baktı bir sıkıntı yok dedi. Ama ben kendim dikkat ediyorum evde yine ölçüyorum tatlı tüketmiyorum.
Nurlena Melek255 bi sonraki kontrolde bakılacak bakalım inşallah sorun yoktur sonra yine danışırım size
Hka_hilal Denizpak ohh çok sevindim şükürler olsun o zaman bi 4 5 haftaya kavuşuyorsun yavruna rabbimin izniyle 💕💕💕
Denizpak Hka_hilal evet inşallah kuzu çocuk çok erken gelecek gibi durmuyor bu sefer de gelsin diye uğraşcaz heralde ahahah 😁 tabi şaka yapıyorum valla kasımın ilk haftası gelir herhalde annesi gibii bir akrep burcu 😁😁
Ebbruc Denizpak oyy maşallahhh 🧿🧿🧿 🥰 olmadı biraz patates haşla, muz falan ye düzelir kuzum ishalin. Ay iyi bari sezeryan istiyodun zaten iyi oldu senin için 🥰 ohh git git sefan olsun hakettin
Denizpak Ebbruc aynen pirinç falan yiyorum şuan bildiğin katı ne varsa yiyorum 😁 teşekkür ederim kuzu yanımda olduğunuz için ama emin ol korkma dikiş baya götürüyor kuzu ❤️
Melek255 Ebbruc dünden beri bakıyordum hiç bulamadım kararsız kalmıştım ama demin sipariş verdim 🥰 teşekkür ederim 🌸
Hka_hilal Denizpak aman gelmesin keyfi yerinde olsun sağlığı iyi olsun dursun annesi 🥰🥰 oo akrep severim 😍 ben de cuma gidecektim ama perşembeye çekiyoruz doğum paketi kontrol muayene ilerlediği için
Ebbruc Denizpak götürür götürür umutluyum valla çok şükür, hepimiz sağlıkla zamanında alcaz inşallah 🥰 enfeksiyon falanda yok ya içim daha rahat şuan o yüzden aşkım
Denizpak Hka_hilal olsun seninde az kaldı perşembeye ne kaldı kuzu senin ilaçları da keser belki benimkini kesti o hafta da ❤️
Hka_hilal Denizpak ay şu progestan fitili kessin ya ellerim mahvoldu yıkamaktan 😂😂 bi de activexle yıkıyorum bakteri olmasın diye yemin ederim ellerim kupkuru 😂😂
Denizpak Hka_hilal kuzu normalde de hamilelikten dolayı kuruyor bide fitil için ekstra yikiyorsan baya zor olur gerçi alışıyor insan bir süre sonra da inşallah biraktirir da rahat edersin , ❤️
Denizpak Ebbruc hep umutlu ol gerçekten götürüyor aksi bir durum olmadıkça çok şükür hepimiz sonları görürüz ❤️