misscenger koza08 inşallah 🙏🏻 evet, ben nasipse 11 gün sonra kavuşacağım bebeğime 🥹 Darısı tüm isteyenlere 🤲🏻
koza08 misscenger ayyy çok az kalmış. İnşallah bizlere de kısmet olur o günleri görmek. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah 🤗❤️❤️❤️
misscenger Cambardak__ anestezi yok, uyanık oluyorsunuz, 2,3 dk sürüyor 🥰 Sonrası bebeğinizle kavuştuğunuzu düşünme, sevinçten ağlama ve kapanış 🤭 Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻
Emnnur koza08 dualarımız seninle hayırlı sonuçlarla gel çok dkkt et bol su iç transferden sonra kabak çekirdeği havuç mutlaka
Cambardak__ koza08 çok büyük geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🥰deneyimlerini bizede aktar nasıl gerçekleşti işlem 😊
Cglayamn koza08 eminim çok güzel bi histir gonlunuzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲 ben de kontroldeyim ama hala belli degil transfer gunum bugun kontrole gittim istedigim gibi değil şu an dedi carsamba tekrar gidicem bakalım belki de bu ay olmaz kismet
koza08 Cambardak__ çok teşekkür ederim. Aşılamaya benziyor hatta daha basit. Spekulum yerleştirdiler içeriyi yıkadılar sonrası transfer 🤗
koza08 Cambardak__ önceden kullandığım ilaç ve iğnelere devam ediyorum. Ekstra bir şey vermediler sonrasında.
koza08 Cambardak__ evet veriyorlar genelde ama benim için şu anda gerekli değilmiş. Ekstra bir şey vermediler o yüzden. Sizin yumurta toplama tarihi belli oldu mu🤗
rbiaylm koza08 inşallah transferin tutar. Rabbim tez vakıtte nasip etsin bizede.. emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻
koza08 Emnnur teşekkür ederim şimdilik bir his yok inanamıyorum olduğuna zaten. Erken kalktığım için dinleniyorum. Bir kaç gün istirahat önerdiler. Sizin de pazartesi günüymüş galiba 🤗
rbiaylm Emnnur inşallah transferin tutar. Rabbim tez vakıtte nasip etsin bizede.. emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻
koza08 Cglayamn embriyoyu görebiliyoruz koyulurken çok garip gerçekten. Allah güzel haberler nasip etsin hepimize inşallah. İnsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum ama olumsuz sonuçlanmasındansa en güzeli ne zaman olacaksa öyle olur inşallah. Hiç stres yapma lütfen olur inşallah bu ay. Adetten kaç gün geçti şimdi.