Ayten1994 Derennn700 selam. Bir sey soruyum sizden. Bendede var kabizlik ama benimki benden yumurtalar alindiqdan sonra oldu. Transfer oldu embirio. Doktor ilac yazdi ama hayla kabizlik kecmiyor. Sizden transferden sonrami basladi yoksa nasil?
Cambardak__ koza08 teşekkür ederim 🥰 peki transfer işlemi nasil oluyor anestezili mi ve aşılama gibi mi yapılıyor
koza08 Cambardak__ aşılama gibiymiş hatta daha kısa sürüyor dediler ben de yarın öğreneceğim bakalım nasıl olacak 🤗
misscenger Cambardak__ anestezi yok, uyanık oluyorsunuz, 2,3 dk sürüyor 🥰 Sonrası bebeğinizle kavuştuğunuzu düşünme, sevinçten ağlama ve kapanış 🤭 Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻
koza08 misscenger ay çok teşekkür ederim bunu öğrenmem iyi oldu. Çok heyecanlıyım. Düşünmemek için kendimi temizliğe verdim canım çıktı sabahtan beri 😀
koza08 misscenger valla ne kadar zormuş bu işler. İnşallah kazasız belasız hallolur. Galiba ben de 3 doz oldum covid aşısı. Zamanımızda her şey sıkıntı zaten yediğimiz içtiğimiz bile. Siz hamile misiniz acaba? 🤗
misscenger koza08 inşallah 🙏🏻 evet, ben nasipse 11 gün sonra kavuşacağım bebeğime 🥹 Darısı tüm isteyenlere 🤲🏻
koza08 misscenger ayyy çok az kalmış. İnşallah bizlere de kısmet olur o günleri görmek. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah 🤗❤️❤️❤️
Emnnur koza08 dualarımız seninle hayırlı sonuçlarla gel çok dkkt et bol su iç transferden sonra kabak çekirdeği havuç mutlaka
Cambardak__ koza08 çok büyük geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🥰deneyimlerini bizede aktar nasıl gerçekleşti işlem 😊
Cglayamn koza08 eminim çok güzel bi histir gonlunuzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲 ben de kontroldeyim ama hala belli degil transfer gunum bugun kontrole gittim istedigim gibi değil şu an dedi carsamba tekrar gidicem bakalım belki de bu ay olmaz kismet