misscenger koza08 inşallah 🙏🏻 evet, ben nasipse 11 gün sonra kavuşacağım bebeğime 🥹 Darısı tüm isteyenlere 🤲🏻
koza08 misscenger ayyy çok az kalmış. İnşallah bizlere de kısmet olur o günleri görmek. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah 🤗❤️❤️❤️
misscenger Cambardak__ anestezi yok, uyanık oluyorsunuz, 2,3 dk sürüyor 🥰 Sonrası bebeğinizle kavuştuğunuzu düşünme, sevinçten ağlama ve kapanış 🤭 Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻
Emnnur koza08 dualarımız seninle hayırlı sonuçlarla gel çok dkkt et bol su iç transferden sonra kabak çekirdeği havuç mutlaka
Cambardak__ koza08 çok büyük geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🥰deneyimlerini bizede aktar nasıl gerçekleşti işlem 😊
Cglayamn koza08 eminim çok güzel bi histir gonlunuzden geçeni nasip etsin rabbim 🤲 ben de kontroldeyim ama hala belli degil transfer gunum bugun kontrole gittim istedigim gibi değil şu an dedi carsamba tekrar gidicem bakalım belki de bu ay olmaz kismet
koza08 Cambardak__ çok teşekkür ederim. Aşılamaya benziyor hatta daha basit. Spekulum yerleştirdiler içeriyi yıkadılar sonrası transfer 🤗
koza08 Cambardak__ önceden kullandığım ilaç ve iğnelere devam ediyorum. Ekstra bir şey vermediler sonrasında.
koza08 Cambardak__ evet veriyorlar genelde ama benim için şu anda gerekli değilmiş. Ekstra bir şey vermediler o yüzden. Sizin yumurta toplama tarihi belli oldu mu🤗
rbiaylm koza08 inşallah transferin tutar. Rabbim tez vakıtte nasip etsin bizede.. emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻