tunayalin hiç yaşamadım ☺ ☺
Hic bulantı yasamayanlar ?
Benimde 2.hamileliğim kızımda mide bulantılarım oluyordu ama istifra hiç olmamıştı. Bu gebeliğimde de ne mide bulantısı ne tiksinme kusma vs hiçbişe yaşamadım. Bende herşey normal mi die düşünmedim değil 🙄
- Haftadayım öğürme dışında hiç bişi olmadı o da yemek yiyemediğimden oluyordu sabahları ne kustum ne midem bulandı
8+2deyim bazen acıkınca oluyor o da cok hafif ,bişeyler yiyince de geçiyor ,bendede meme hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gulname yalniz degilmisim 🙈🙈daha yolumuz uzun.allah yardimcimiz olsun..
tunayalin hic kiskanmadim..,😎😎😎ama yine de masallah diyelim
tugcemercann amin canım inşallah bugün sadece defne yaprağı aldım aktardan sıcak suda beklettim biraz içtim sanki biraz sakinleştirdi midemi gibi dene sende istersen bi🙂
Elfgny aynen bende de öyle oldu.
suan 6+3üm hic bulanti yok sadece mide yanmasi var oda biseyler atistirinca geciyor mideyi bos birakmamak lazm azar azar sık sık atistirmak lazim
Bnde 10+6yim bulanti kusma yok bndede bnde cok endiseleniyodum yanliz degilmisim sukur.cumartsi randevum var cok heycanliyim baklm😍
Selinsevener evet sanirim o hepimizde var yanlislikla gecerken toksalar bile aciyor 🙄
[bilinmeyen] insallah hep boyle gideriz insallahh 😊
cuma gunu randevum var benmde kalp atisi duyucaz insAllah💕
tunayalin ben 36+1 yemek yaparken kokusundan midem bulanırdı sadece kusma hiç olmadı 😌
tunayalin 24+3 hafta canm hiç bulantım olmadı şu zamana kadar 🙏