tunayalin Rabbim saglikli sekilde kucagmiz almamiza nasip etsin insAllah canim 😘😘😘

Benimde 2.hamileliğim kızımda mide bulantılarım oluyordu ama istifra hiç olmamıştı. Bu gebeliğimde de ne mide bulantısı ne tiksinme kusma vs hiçbişe yaşamadım. Bende herşey normal mi die düşünmedim değil 🙄

1. Haftadayım öğürme dışında hiç bişi olmadı o da yemek yiyemediğimden oluyordu sabahları ne kustum ne midem bulandı

8+2deyim bazen acıkınca oluyor o da cok hafif ,bişeyler yiyince de geçiyor ,bendede meme hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

tugcemercann amin canım inşallah bugün sadece defne yaprağı aldım aktardan sıcak suda beklettim biraz içtim sanki biraz sakinleştirdi midemi gibi dene sende istersen bi🙂

tunayalin 19+2 haftalık hamileyim çok şükür hiç kusmam baş dönmem filan olmadı hafif sabah bulantılarıyla atlattım ☺

suan 6+3üm hic bulanti yok sadece mide yanmasi var oda biseyler atistirinca geciyor mideyi bos birakmamak lazm azar azar sık sık atistirmak lazim

Bnde 10+6yim bulanti kusma yok bndede bnde cok endiseleniyodum yanliz degilmisim sukur.cumartsi randevum var cok heycanliyim baklm😍

[bilinmeyen] insallah hep boyle gideriz insallahh 😊

tunayalin ben 36+1 yemek yaparken kokusundan midem bulanırdı sadece kusma hiç olmadı 😌