Zuzu tunayalin 19+4 haftalığım benim de ne midem bulandı ne tiksinme oldu.Tüm gebelikler birbirinden farklı 🤰🏻☺
Elvin 10+5 haftalığım. Sadece acıktığımda midem bulandı. Yemek yedikçe bastırıldı.hiç kusmadım. Şu aralarda oda kesildi. Hatta bebeğe birsey mi oldu diye korktum doktora gttik kalbi atıyordu.
tunayalin Elvin bende 9+1 im bu zamana kadar hic midem bulanmadi . Artik bende bebege birseymi oldu diye dusunmeye baslamaya baslamistim 🙄
tunayalin Zuzu benimde hic olmadi 9+1im artik bende bebege birseymi oldu diye dusunmeye baslamiatim 😊
tunayalin Cydem Olsun kilolar verilir bebeklerimiz saglikli olsun yeterki . Bende hic bulanti olmadi dedim aceba tedirgin olmalimuyim ama tek degilmisim 🤗
tunayalin Sevdaydn dogum ayni zamana denk gelicek sanirim ikimizin allah nasip ederse? Kacina denk geliyor hangi aya ?
tugcemercann hic midesi bulanmayanlar nasil degisik insanlar oyle 😂😂ben 17 haftaligim hala bulantim var
EmineGneDemir Haftadayım sürekli mide bulantım var. Özellikle sabah kalkar kalkmaz kusuyorum çok kötü durumdayım işe devam edememekten bile korkuyorum .
tunayalin EmineGneDemir insallah en kisa zamanda geer bulantilariniz hic bulanti yasamadim o yuzden bilemiyorum 😑