Kızlar merhaba iki gün önce suni sanciyla doğum yapacam diye başlık açmıştım 40+2 de en son doktor muayenemi olmuştum hiç açılmam yoktu bir cm zaten onu da açıklıktan saymiyorlar silinme yumuşama bile yoktu . İlk doğumum normal olunca ikinci doğumda da önce suni sancı verelim dedi doktorum gün verdi bugün için ve doğumu kafandan çıkar git yat dedi . Ben eve gittim gerçekten düşünmemeye başladım artık yattım günlük işlerimi gördüm filan derken bugün geldi çattı erken uyudum banyomu gitmeden yaparım diye herşey hazırdı zaten sonra gece dört gibi regl sancısı gibi bir sancı geldi kesin yalancı sancı dedim çünkü daha önce yaşadım sonra onbeş dakika sonra bir tane daha geldi derken böyle devam etti ben 6 ya kadar çektim evde nefes egzersizleri yaparak sonra duşa girdim çıktım giyindim namazımi kıldım saat yedi oldu daha sonra sıklaşınca dedim suyum gelir Nisan filan gelir peçete koyayim sanki tutacak peçete 😅 tuvalete girdim cisim geldi bir baktım nişan düştü sonra bir baktim suyum geldi . Hemen bez koydum hastaneye çıktık Sancim baya sıklaştı ama kapıdan beni aldılar yukarı 7:30 da girdim doğumhane ye bir baktılar 4 cm açıklık çok şükür sonra epidural istedim yapmadılar birden açılmam 6 oldu sancım iyice arttı sonra yürümek istedim ayağa bir kalktım ıkınma hissi geldi hemen beni çatala aldılar baktılar sonra geri indim çömeldim kalktım çatala çıktım ıkınma geldiginde artık ikinabilirsin dedi doktorum sanırım 3 ikinmada doğdu güzel kızım 🥺😍🤗ama bu upuzun yazdığım doğum hastanede tam 35 dakikada gerçekleşti Rabbimin bir mucizesi resmen 8:5 gece doğdu güzel kızım . Uzun oldu ama çok bekledim kızlar 40+5 doğum yaptım