b-bg PkosluAnne gözün aydın geçmiş olsun sağlıkla büyüsün prenses 💕 sancılar dayanılmicak gibi mi oluyor
PkosluAnne smyr18ysf kesin olmadı çok az bir tane dikişim oldu çok şükür herhalde yanlış olmasın doktor bir tane de fazladan dikiş attı iki sanırım oda atmasada olurdu ama öyle bırakmak istemedi sanırım
PkosluAnne smyr18ysf ikinci doğumum benim ilkinde 39+3 de hiç açılma olmadan suyum gelmişti nasıl dayanmisim ona bilmiyorum
akkaya_1234 PkosluAnne Allah’ım bize de su gibi kolay güzel doğumlar nasip et bebeğiniz hayırlı olsun 😊
Busraycdag PkosluAnne rabim banada böyle bir doğum nasip etsin ya bende bekliyorum 40+2 korkuyorum suni sancı alamaya bekliyorum bende
smyr18ysf PkosluAnne benimde ilki öyleydi suyun geldi hiç açılma olmadan gitmiştim. Zordu gerçektende. Tekrar sağlıkla büyütün darısı bizlere ❤️
Kaya2112 PkosluAnne ya cnm rabim sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah ❤️ okadar korkutucu doğum anıları dinledik ki artık ölüm bile kolay gelir oldu pozitif anını bizimle paylaştığın için teşekkürler ☺️☺️