Kaya2112 PkosluAnne ya cnm rabim sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah ❤️ okadar korkutucu doğum anıları dinledik ki artık ölüm bile kolay gelir oldu pozitif anını bizimle paylaştığın için teşekkürler ☺️☺️
smyr18ysf PkosluAnne benimde ilki öyleydi suyun geldi hiç açılma olmadan gitmiştim. Zordu gerçektende. Tekrar sağlıkla büyütün darısı bizlere ❤️
CansuAbinik PkosluAnne Ayy inşallah benim ikinci de sizinki gibi olur ☺️ Daha doğuma var ama inşallah hemencecik böyle doğar. İlkinde suni sancı falan derken çok uzun sürmüştü.. Hele suniyi bu sefer almak hiç istemiyorum 🙏🏻
Gamze_gamze PkosluAnne Böyle hikayeleri görünce doğumdan korkmamaya başlıyorum umarım bize de böyle kolay doğumlar nasip olur. Maşallah canım
Bhrmolo PkosluAnne gece yarısı itibariyle 40+3 olucaZ inşallah benimde kendi sancım gelir🥲 bugün nişanım geldi. Umarım pozitim hikayemiz olur bizimde 🌸
Btl_3347 PkosluAnne ne güzel böyle doğum hikâyeleri okuyunca mutlu oluyorum, inşallah banada böyle cok kolay bir doğum hikayesi anlatmak nasip olur 🌸🤲🏻