Hamilelikte göğüs büyümesi
Mrvemr3449 ya bende aynı şekildeyim zaten buyuklerdi tam iyice çığrından çıktılar daha 7 haftalığım bide
mihraninannesi02 18. Haftaya girecem 2 güne
Rojin__321 benimde büyüktü dahada büyüdü napcaz kızlar inek gibi olacaz sanırım
Larraa kız ben 18. Haftaya girceem seninkiler şişmedimi daha
Kze anacım senin küçükken büyümüşse tabiki seversin bizimki büyüktü daha da büyüdü biz sevemedik😀
Mrvemr3449 büyümesi ayrı kasinmasi ayrı dert. Bazen kaşırken parcalayasim geliyor o derece. Sutyen takmak zaten artık zulüm gibi
Mrvemr3449 ahhah dogrudur😂
Rabiamina Vallahi sutyen taksam ayrı dert takmasam ayrı dert benim de kaşınıyor sanırım çatlayacak ya da büyüdüğü için sıcaklayıp çabuk terliyor o kısım sürekli yıkıyorum siliyorum eziyet resmen
nur53___ ayyy o zaman benimde öyle olacak sanırım ağlamak istiyorum
Mrvemr3449 ben 26 haftadayim bir de karnım yukarı çıkıp baskı yapıyor onlar üstten kaşınıyor. Tam cildirmalik yolun sonunda çocuğa süt verecek göğüs kalmayacak 😅
Rabiamina inşallah çabuk geçer diyorum ağlamak istiyorum
Mrvemr3449 Allah herkesin yardımcısı olsun ben baba olmak istiyorum artık
Mrvemr3449 emzirirken daha da büyüyor 🤭 sürekli sut üretimi olduğu için baya büyüyor 🤭 ben lohusaliktan sonra ilk namaza durunca şok olmuştum ellerimi göğsüme bağladığımda bu beden benim mi demiştim adeta 😁 40 günde nasıl büyüdü ise 🤭😅 sonra emzirme bitince sönüp porsuyor 70 yaş nenesi gibi oluyorsun bir süre ben 2 sene emzirme sutyeni penye sutyen takmıştım ful o yüzden baya sarkmisti sonra hemen normal toparlayiciya geçtim tam topladı derken 2. Gebelik sil baştan her şey 🤣 sağlık olsun emsinlerde 2 sene ben razıyım hepsine emzirmek her şeye değer 🌸🥹🌷
Mrvemr3449 Benimde kahverengi kısmı çok büyüdü. Hamile kalmadan önce çok geniş değildi. Şimdi neredeyse göğsümün yarısını oluşturuyor. Pek sevemedim acaba neden böyle olduu😄
Küçüktü çok az büyüdü
Mrvemr3449 Benimki sadece 1 beden falan büyümüştür, bir de uçları bayağı koyulaştı. 🤭
Cnhavva şanslısın haberin yok kız
sacmalamakizim Ah yavrum ahhh keşke bizimde öyle olsaydı