• Gebelik
  • Hamilelikte göğüs büyümesi

Mrvemr3449 benim buyudu cok fazla diyemem ama kucuktu zatwn bi tik daha buyudu hatta catlaklar oldu bi anda buyudgu icin 😂 ama ben boyle daha cok sevdim😁

nur53___ Ben de 85 takıyorum 105 korkutucu geldi. 16 haftalığım henüz eski sütyenlerim oluyor ama ne kadar büyüyecek kestiremiyorum 😣😄

Kze anacım senin küçükken büyümüşse tabiki seversin bizimki büyüktü daha da büyüdü biz sevemedik😀

• Kze bunu yanıtladı.

Mrvemr3449 büyümesi ayrı kasinmasi ayrı dert. Bazen kaşırken parcalayasim geliyor o derece. Sutyen takmak zaten artık zulüm gibi

Rabiamina Vallahi sutyen taksam ayrı dert takmasam ayrı dert benim de kaşınıyor sanırım çatlayacak ya da büyüdüğü için sıcaklayıp çabuk terliyor o kısım sürekli yıkıyorum siliyorum eziyet resmen

nur53___ ayyy o zaman benimde öyle olacak sanırım ağlamak istiyorum

Mrvemr3449 ben 26 haftadayim bir de karnım yukarı çıkıp baskı yapıyor onlar üstten kaşınıyor. Tam cildirmalik yolun sonunda çocuğa süt verecek göğüs kalmayacak 😅

nur53___ darisi bana 😅 bende 75 takiyodum normalde emzirmede sıkıntı olur mu diye dusunuyodum herkesin derdi farkli iste

Mrvemr3449 emzirirken daha da büyüyor 🤭 sürekli sut üretimi olduğu için baya büyüyor 🤭 ben lohusaliktan sonra ilk namaza durunca şok olmuştum ellerimi göğsüme bağladığımda bu beden benim mi demiştim adeta 😁 40 günde nasıl büyüdü ise 🤭😅 sonra emzirme bitince sönüp porsuyor 70 yaş nenesi gibi oluyorsun bir süre ben 2 sene emzirme sutyeni penye sutyen takmıştım ful o yüzden baya sarkmisti sonra hemen normal toparlayiciya geçtim tam topladı derken 2. Gebelik sil baştan her şey 🤣 sağlık olsun emsinlerde 2 sene ben razıyım hepsine emzirmek her şeye değer 🌸🥹🌷

Mrvemr3449 Benimde kahverengi kısmı çok büyüdü. Hamile kalmadan önce çok geniş değildi. Şimdi neredeyse göğsümün yarısını oluşturuyor. Pek sevemedim acaba neden böyle olduu😄