Mrvemr3449 Allah herkesin yardımcısı olsun ben baba olmak istiyorum artık
Hamilelikte göğüs büyümesi
Mrvemr3449 emzirirken daha da büyüyor 🤭 sürekli sut üretimi olduğu için baya büyüyor 🤭 ben lohusaliktan sonra ilk namaza durunca şok olmuştum ellerimi göğsüme bağladığımda bu beden benim mi demiştim adeta 😁 40 günde nasıl büyüdü ise 🤭😅 sonra emzirme bitince sönüp porsuyor 70 yaş nenesi gibi oluyorsun bir süre ben 2 sene emzirme sutyeni penye sutyen takmıştım ful o yüzden baya sarkmisti sonra hemen normal toparlayiciya geçtim tam topladı derken 2. Gebelik sil baştan her şey 🤣 sağlık olsun emsinlerde 2 sene ben razıyım hepsine emzirmek her şeye değer 🌸🥹🌷
Mrvemr3449 Benimde kahverengi kısmı çok büyüdü. Hamile kalmadan önce çok geniş değildi. Şimdi neredeyse göğsümün yarısını oluşturuyor. Pek sevemedim acaba neden böyle olduu😄
Küçüktü çok az büyüdü
Mrvemr3449 Benimki sadece 1 beden falan büyümüştür, bir de uçları bayağı koyulaştı. 🤭
Cnhavva şanslısın haberin yok kız
sacmalamakizim Ah yavrum ahhh keşke bizimde öyle olsaydı
ozgmom valla buyumeseydi de ne olursa olsundu
drn5410 ay pörsüme olmasın yaa
Rabiamina çok şanslılar
Mrvemr3449 Doğumdan sonra geçer inşallah ya dikkat edersek zaten normal büyümesi ama emzirince de pek güzel görünmüyor orası ayrı. 😄
Mrvemr3449 valla bı çaresi olsa direk bir saniye bile durmadan yapicam
sacmalamakizim birde kızlar sabah göbeğim iyi boyutta oluyor ama gün sonuna doğru kocaman oluyor onu da anlamış değilim
Rojin__321 çocuğunun büyümesini beklemek çare 😀
Büyüdü tabii ki eski sütyenlerim olmuyor braletler aldım penti’den desteksiz balensiz rahat oluyor.
Mrvemr3449 >!!< Çocuk büyüyünce de çaresi yokki çok araştırdım ama yok eli sonu kendim kesicem😂
PinkBerryy bende yavaştan alacam ya
Rojin__321 benimkilerede el at ahahahhah kesmisken
Mrvemr3449 ben normalde de cok kaygi seviyesi yuksek biriyim 8 haftaligim suan daha bilmiyorum vucudum o zamana kadar ne kadar degisir ama belirsizlikleri sevmiyorum pek
Cnhavva yani birazda genetik ama göğüs büyür çatlar böyledir yani