Prettywoman123 nununundunyasi hahahaha bendeee 😃😃 onun dışında çok sağlıksız beslenmiyorum gazlı içecekler hiç tüketmiyorum 😀
elifdemir09 Ben genel olarak hiçbir şeyden vazgeçmedim desem yeridir😂 Yani tabi ki abartmadan ama canımın istediklerini dozunda yedim hep bu kesin yasaklı olan gıdalar hariç
EceQueen Fastfoodcu hamburgeri, kola, hazır ramen… bu üçünü o kadarr çok istedim ki ayda bir kendime hak verdim. Kola ayda 2-3. Böylece sona geldik😁
nununundunyasi EceQueen hay yaşa ya en güzeli dozunda bi çok şey mübah, belli başlı şeyler hariç tabii 🤭
hande0104 nununundunyasi hamburger sanırım 😒 yiyince pişman oluyorum aslında ama canım çok istiyorum napayım🤦🏻♀️😄
hande0104 Sekerkutusu bende kahveye hasret kaldım ya aşırı severdim şu an içemiyorum düzelip içebildiğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😄
Melike1001 Sekerkutusu ayy ben gün içinde double double içerdim şimdi hafta da max 2 3 o da normal fincan da
Ayse_Tfkc Bende tatlıdan vazgeçemiyorum.Ekşi olarakta mandalina istiyor canım 😁🤣 dozunda yerseniz bir şey olmaz hamişler 🥰
Ftmnnr nununundunyasi etsiz evet ben dışardan pek et tüketiyorum eşim azıcık laf söylüyor ondan biraz ara vereyim sonra gömerim al diyince aliyo ama sonra laf söylüyor 😂
BerivanLina nununundunyasi tatlisiz bi gun duramayan ben 30 haftadir tatli baklava fln hicbisey yiyemedim 😂😥